پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


توصیه های ایمنی سفر


توصیه های ایمنی سفر
▪ در صورتیکه قصد سفر با مسافت طولانی و بین شهری را با وسیله شخصی خود دارید ،‌در مرحله اول خودرو خود از لحاظ مکانیکی و برقی بازبینی نموده و در صورت نواقص فنی احتمالی قبل از حرکت آنان را برطرف و سپس حرکت نمائید .
▪ از قرار دادن وسایل اضافه بر روی باربند خودرو پرهیز نموده و در صورت نیاز قبل از حرکت اثاثیه چیده شده بر روی باربند اتومبیل را توسط طناب و چادر کاملاً مهار نمائید بطوری که اجسام از روی آن سقوط نکند .
▪ از سوار کردن افراد بیش از ظرفیت خودرو و یا در پشت کامیونت و کامیون و صندوق عقب خودرو جداً خودداری نمائید .
▪ از قرار دادن کپسول گاز اعم از ۱۱ کیلویی و یا پیک نیکی و گالن های حاوی مواد سریع الاشتعال ( بنزین - نفت )‌در صندوق عقب خودرو پرهیز نموده و در صورت نیاز قبل از قرار دادن کپسول پیک نیکی شیر آلات آن را توسط آب و صابون آزمایش نموده و از سلامت و استاندارد بودن آن مطمئن شوید .
▪ همراه داشتن کیف کمک های اولیه و خاموش کننده آتش نشانی در خودرو شخصی می تواند به شما در زمان وقوع حریق و یا حادثه احتمالی نماید .
▪ وجود مواد غذائی انرژی زا و البسه گرم و پتو و زنجیر چرخ در خودرو شخصی شما با توجه به فصل و احتمال سرشدن هوا ضروری می باشد .
▪ از روشن نمودن آتش در محیط باز و در نزدیکی علف های خشک و یا درختان در حین سفر خودداری نموده و جهت طبح چای و یا گرم کردن غذا از اجاق های که قبلاً توسط مسئولین پارکهای جنگلی و غیره تدارک دیده شده است استفاده نمائید .
▪ در صورت هر گونه بروز تصادف و یا حادثه در جاده ها بین شهری در درجه اول وسیله نقلیه خود را به منتهی الیه سمت راست جاده هدایت نموده و نسبت به قرار دادن علائم هشداری مانند مثلت خطر در فاصله ۱۵۰ متری جهت هشدار به رانندگان در حال حرکت اقدام نمائید .
▪ در صورت بروز تصادف شدید که همره با ریزش بنزین از خودرو می باشد در درجه اول جهت جلوگیری از آتش سوزی اقدام به خاموش نمودن موتور خودرو نموده و بست باطری آن را قطع نمائید .
▪ در صورت بروز آتش سوزی در خودرو ، ابتدا خونسردی خود را حفظ نموده و سپس توسط خاموش کننده دستی آتش نشانی که همراه دارید طبق دستورالعمل حک شده بر روی آن نسبت به خاموش نمودن خودرو اقدام نمائید .
▪ برای ایمنی خود و سرنشینان خودرو به هشدارهای پلیس راه توجه نموده و از سرعت زیاد پرهیز نمائید البته علائم هشداری جاده نیز کمک بسزائی به شما می نماید .
● توصیه های ایمنی هنگام ترک منزل
▪ قبل از ترک منزل خود تمامی وسایل غیرضروری الکتریکی را خاموش و در صورت امکان جریان برق آنان را از ناحیه فیوز مینیایتوری قطع نمائید .
▪ کلیه وسایل گرمازا اعم از گازسوز و یا نفت سوز را خاموش نموده و شیراصلی گاز را از ناحیه بعد از کنتور و یا سیلندر گاز کاملاً ببندید .
▪ از بسته بودن شیرهای آب گرم و سرد منزل خود در زمان ترک منزل کاملاً مطمئن شده و سپس محل را ترک نمائید .
▪ در صورت وجود نشتی در شبکه آب رسانی گرم و سرد منزل قبل از ترک منزل نسبت به رفع آن توسط متخصصین اهل فن اقدام نمائید .
▪ قبل از ترک منزل از بسته بودن دربها و پنجره ها خانه اطمینان کامل حاصل نموده و کلید خانه را به سرایدار و یا شخص قابل اطمینان خود بسپارید تا در هنگام وقوع حادثه احتمالی بتوان از آن استفاده نمود .
▪ از قرار دادن هر گونه وسیله اضافی و یا اثاثیه منزل در بالکن خودداری نموده چرا که در اثر وزش باد احتمال سقوط اجسام بر روی عابرین و یا افراد محتمل می باشد و یا در اثر افتادن مواد آتش زنه امکان آتش سوزی میسور می باشد .
▪ از نگهداری ظروف مواد قابل اشتعال و یا کپسول گاز اضافی در محیط خانه جداً خودداری نموده و اینگونه وسایل را در خارج از منزل در مکانی مناسب انتقال دهید .
▪ اسناد و مدارک مهم و اساسی و لوازم با ارزش خود را در محلی امن و مناسب ، پیشنهاداً در گاوصندوق منزل نگهداری نمائید .
▪ در صورت امکان زمان ترک منزل خود را به کلانتری محل اطلاع داده تا ایمنی محل توسط نیروهای انتظامی تأمین گردد .
منبع : واحد مرکزی خبر