دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

ضدعفونی سطوح و وسایل آشپزخانه


ضدعفونی سطوح و وسایل آشپزخانه
از آنجا که بر اثر رطوبت، گرما و تاریکی در جاهای مختلف قارچ رشد می کند و باعث بیماری می شود باید هر چند وقت یک بار روی پیشخوان کابینت ها و سایر وسایلی که در آشپزخانه هستند با یک محلول ملایم و ساده ضد عفونی شوند. برای تهیه این محلول مقداری آب گرم را در ظرفی بریزید و در آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته سپس به آن یک قاشق غذاخوری صابون مایع و یک قاشق الکل سفید نیز اضافه نمایید.
حال با یک ابر این محلول را به روی سطوح مختلف بکشید. چند دقیقه مکث کنید و با شستن همان ابر مواد را از روی سطوح کاملا پاک کنید و بلافاصله با استفاده از یک پارچه نخی که آب را خوب به خود جذب می کند روی تمام سطوح را کاملا خشک کنید، چرا که رطوبت عامل ایجاد قارچ، کپک و رشد باکتری هاست.جهت انجام این کار می توانید از ۷۲ پیمانه بوراکس که آن را در یک گالن آب داغ ریخته اید هم استفاده کنید. ضمنا استفاده از الکل خالص هم به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده هر چند وقت یک بار موثر است.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید