سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
ویژگیهای گوشت قرمز
۱) از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
ـ رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد یك لایه نزج و چسبناك علائم فساد گوشت است
ـ سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد
ـ هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.
ـ گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم نزج باشد .
ـ گوشت باید كاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه . بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد
ـ گوشت نباید خشك و حالت و چروكیده داشته باشد .
ـ چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .
۲) گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :
ـ فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
ـ در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
ـ هموطنان عزیز ضمن دقت در موارد ذكر شده از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشكی پرهیز نموده و تخلفات احتمالی را به ادارات كل دامپزشكی استانها و شبكه های دامپزشكی شهرستان مبدا ء اطلاع دهند .
منبع : طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی آمریکا اصفهان دولت سیزدهم محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان مجلس رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی حجاب قتل زلزله آموزش و پرورش قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری پلیس
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس دلار
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس افعی تهران تئاتر نمایشگاه کتاب تهران فیلم سینمای ایران موسیقی کتاب
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا موبایل مایکروسافت اپل آیفون گوگل باتری فضاپیما اندروید
بیماران خاص کاهش وزن مواد غذایی رژیم غذایی بیمه زایمان زیبایی ویتامین دندانپزشکی