جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
مدیریت تخمهای جوجهکشی
این پروسه با جمع آوری تخم ها در حالیکه هنوز گرم هستند شروع می شود. تخم ها باید حداقل ۳ بار در روز جمع آوری شوند. بهداشت تخم و ضد عفونی صحیح مهم است. چون نفوذ باکتری منجر به افزایش مرگ اولیه و ضعیف شدن جنین داخل تخم مرغ ، درصد بالاتر جوجه های ناقص در هنگام هچ ، آلودگی کیسه زرده و افزایش مرگ ومیر در هفته اول می گردد. لازم به ذکر است که بهداشت دست و سینی هم مهم است. از جمله نکات دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افزایش مدت ذخیره شدن اثر منفی بر روی قدرت جوجه شدن تخم می گذارد. تخم های مورد استفاده برای جوجه کشی باید بین ۱۶ و ۱۸ درجه سانتیگراد ذخیره شوند. رطوبت مطلوب برای ذخیره تخم ها بین ۷۰ و ۸۰% است که این رطوبت باعث می شود دهیدراتاسیون به حداقل برسد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی سیل مشهد بارش باران قوه قضاییه قتل شهرداری تهران فضای مجازی
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات ایران خودرو بازار خودرو مسکن تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سحر دولتشاهی موسیقی سینما تئاتر همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران باشگاه استقلال رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور تبلیغات سامسونگ دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل