دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

یک نوع پلوی تایلندی


یک نوع پلوی تایلندی
●مواد لازم برای ۶ نفر:
میگو=نیم کیلو
گوجه فرنگی رسیده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=۲ قاشق سوپخوری
برنج=۷۵۰ گرم
تخم مرغ=۴ تا ۵ عدد
سیر کوبیده شده=۲ تا ۳ برگ
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
روغن=۱۵۰ گرم
نمک و فلفل=به اندازه کافی
●طرز تهیه:
برنج را خیس کرده مطابق دستور پلوی ساده آبکش می کنیم. سیر رنده شده را با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم ۳ الی ۴ قاشق روغن به آن مخلوط می کنیم و تخم مرغها را در ظرف شکسته هم می زنیم داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم در آن را می بندیم تا بسته شود. میگو را پس از تمیز کردن می جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط می نماییم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یکساعت دم می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنرا می گیریم و خرد می نماییم.دو سه قاشق روغن می گذاریم داغ شود و گوجه فرنگی ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم موقع کشیدن پلو،پلو را در دیس می کشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار می دهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن می ریزیم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید