جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

چند کلمه از تخم‌مرغ


برای اینکه تخم‌مرغ‌ها در زمان آب‌پز شدن ترک نخورد کمی نمک و یا سرکه به آب آن اضافه کنید. ضمناً با حرارت متوسط آن را بپزید ولی در هر حال باید تخم‌مرغ را قبل از پخت حتماً مدت کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا سرمائی که از یخچال گرفته، را از دست بدهد. حال اگر تخم‌مرغ‌ها در حین پختن ترک خرد فورا آن را از آب بیرون آورده و مقداری نمک بر ترک آن بپاشید تا دوباره بهم بچسبد. همچنین اگر تخم‌مرغ ترک خورده‌ای دارید و می‌خواهید آب‌پز کنید، آن را در یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپیچید و بالاخره برای اینکه زرده تخم‌مرغ را در زمان پخت کاملاً در وسط سفید قرار بگیرد. تخم‌مرغ‌ها را حین پختن مرتباً بچرخانید و این رو آن رو کنید.


همچنین مشاهده کنید