جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
چند کلمه از تخممرغ
برای اینکه تخممرغها در زمان آبپز شدن ترک نخورد کمی نمک و یا سرکه به آب آن اضافه کنید. ضمناً با حرارت متوسط آن را بپزید ولی در هر حال باید تخممرغ را قبل از پخت حتماً مدت کوتاهی زیر شیر آب داغ بگیرید تا سرمائی که از یخچال گرفته، را از دست بدهد. حال اگر تخممرغها در حین پختن ترک خرد فورا آن را از آب بیرون آورده و مقداری نمک بر ترک آن بپاشید تا دوباره بهم بچسبد. همچنین اگر تخممرغ ترک خوردهای دارید و میخواهید آبپز کنید، آن را در یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپیچید و بالاخره برای اینکه زرده تخممرغ را در زمان پخت کاملاً در وسط سفید قرار بگیرد. تخممرغها را حین پختن مرتباً بچرخانید و این رو آن رو کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان رئیسی ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد سریلانکا رهبر انقلاب کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی ارز قیمت سکه مسکن
هوش مصنوعی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن