شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دسر هلو
● مواد لازم:
▪ كره: ۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
▪ هلوی تازه رسیده: ۶ عدد
▪ قرنفل (گیاهی خوشبو از تیره میخكیان، ازعطاریهای قابل تهیه است): ۱۲ عدد
▪ شكر وانیلدار: ۹۰ گرم (نصف فنجان)
▪ ماءالشعیر: ۴۵ میلیلیتر (۳ قاشق غذاخوری)
▪ پسته، برگ نعنا و كمی شكر الك شده برای تزیین
▪ خامه زده شده جهت سرو
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید، با نیمی از كره،دور و كف ظرف مورد نظر را كاملا چرب كنید.هلوها رانصف كنید و هستههایشان را درآورید.هلوها را از طرف پوست داخل ظرف فر بچینید ودر مركز هر نیمه یك عدد قرنفل درسته بگذارید.
شكر را روی هلوها بپاشید و بقیه كره را خرد كنید وروی هر نیمه هلو یك تكه از آن را بگذارید. رویهر كدام چند قطره ماءالشعیر بریزید و به مدت۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه هلوها لطیف شوند، آن رادر فر بپزید.
هلوها را سرد یا داغ همراه با خامه تازه زده شده، برگهای تازه نعناع و كمی شكر سرو كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب گشت ارشاد حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل درمان تهران هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
دلار قیمت دلار بانک مرکزی قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه