جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
موس زنجبیل و کدو حلوایی
● مواد لازم برای شش نفر
▪ نصف فنجان شکر
▪ یک بسته ژلاتین
▪ سه چهارم فنجان شیر بدون چربی
▪ سه عدد زرده تخم مرغ زده شده
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدو حلوایی
▪ یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ ۱۱۳ گرم خامه
▪ سه عدد نان زنجبیلی (نصف شده)
● طرز تهیه
شکر و ژلاتین را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر و زرده تخم مرغ را به آنها بیفزایید. سپس آن را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کدو حلوایی، زنجبیل و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه خنک شود.خامه را در مخلوط کن ریخته و سپس آن را در لیوان بریزید. آن را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبیل میل کنید.
نگار نجار
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه