جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
حقایقی در مورد یخچال فریزرها
غذاهای گرم را بلافاصله فریز کنید. یعنی حداکثر حدود ۲ ساعت بعد از طبخ غذا آنها را در فریزر قرار دهید. نگران فریز کردن غذاهای گرم نباشید چون درون فریزر راحت تر و سریع تر یخ می زنند. اگر غذا را در قابلمه گود و بزرگ پخته اید آن را به درون ظرف کم عمق تر مثلاً ماهیتابه پهن بریزید تا زودتر خنک شود.
درجه حرارت یخچال را معمولاً روی ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر بگذارید. اگر مطمئن نیستید درجه حرارت یخچال چقدر است حتماً ترمومتر آن را نگاه کنید و اگر لازم بود ترموستات آن را تنظیم کنید.
حتماً به تاریخ مصرف غذاهای یخ زده توجه کنید. معمولاً غذاهای پخته یخ زده بین ۲ تا ۵ روز پس از فریز کردن قابل خوردن هستند اما باز هم به نوع ماده غذایی بستگی دارد.
هرگز بیشتر از ظرفیت فریزر درون آن را پر نکنید. باید بین مواد یخ زده فاصله کافی برای جریان داشتن هوا وجود داشته باشد.
منبع : خانواده ما
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه