شیائومی با معرفی دو گوشی 14T Pro و پوکو X7 Pro، رقابت جذابی را در بازار به راه انداخته است. هر دو قاتل پرچمدار با مشخصات فنی قدرتمند و قیمتی رقابتی، گزینه‌های جذابی برای کاربران هستند. اما کدام یک ارزش خرید بالاتری دارد؟ در ادامه با مقایسه گوشی X7 Pro و 14T Pro به شما در انتخاب گزینه مناسب کمک کنیم.

مقایسه گوشی X7 Pro و 14T Pro در یک نگاه


ویژگیشیائومی 14T Proوکو X7 Pro
جنس بدنهشیشه و فلزپلاستیک
وزن209 گرم195 گرم
نمایشگر6.67 اینچ AMOLED6.67 اینچ AMOLED
وضوح صفحه1220 x 27121220 x 2712
تراشهDimensity 9300Dimensity 8300 Ultra
پیکربندی حافظه256GB 8GB, 256GB 12GB, 512GB 12GB256GB 12GB, 512GB 12GB, 16GB, 1TB 12GB
دوربین اصلی50+50+1250+8
دوربین سلفی3220
ظرفیت باتری50006000
توان شارژ120 وات90 وات


مقایسه طراحی و کیفیت ساخت

هر دو گوشی طراحی مدرن و جذابی دارند اما در مواد به کار رفته و کیفیت ساخت آن‌ها تفاوت‌های کلیدی وجود دارد.شیائومی ۱۴تی پرو با فریم آلومینیومی و قاب پشت شیشه‌ای حس یک پرچمدار را القا می‌کند. استفاده از آلیاژ آلومینیوم M13 در فریم این گوشی، استحکام بالایی را به ارمغان آورده است.
در مقابل پوکو X7 Pro فریم پلاستیکی مات دارد و در دو نسخه با قاب پشت پلاستیکی یا چرم مصنوعی روانه بازار شده که با توجه به قیمت گوشی Poco X7 Pro دور از انتظار نیست. هر دو گوشی با داشتن گواهی IP68 در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم هستند.
در مجموع اگر جنس متریال و دوام دستگاه برایتان مهم است، ۱۴تی پرو و اگر وزن سبک‌تر برایتان مهم است سراغ پوکو ایکس ۷ پرو بروید که 14 گرم سبک‌تر است.

مقایسه نمایشگر

با وجودی که قیمت گوشی Poco X7 Pro حدود ۱۵ میلیون از رقیب ارزان‌تر است، اما از نظر نمایشگر تا حد زیادی شرایط یکسانی دارند.
هر دو گوشی از پنل 6.67 اینچی‌ AMOLED با وضوح 1220 × 2712 پیکسل بهره می‌برند که با فناوری‌های مدرن تصویر مانند Dolby Vision و HDR10+ سازگاری دارند.
شیائومی ۱۴تی پرو با نرخ تازه‌سازی 144 هرتز ارائه شده که اسکرول نرم و پاسخگویی سریع در بازی‌ها را تضمین کرده و تجربه کاربری روان‌تری نسبت به پنل‌های معمولی فراهم می‌کند. حداکثر روشنایی این پنل هم به 4000 نیت می‌رسد که فوق‌العاده است.
پوکو X7 پرو هم از فناوری‌های مشابه بهره می‌برد؛ اما نرخ تازه‌سازی آن 120 هرتز است. روشنایی در پوکو X7 پرو حداکثر به 3200 نیت می‌رسد که نسبت به رقیب کمی‌ پایین‌تر است.
در این بخش هر دو گوشی شرایطی ایده‌آل دارند و تفاوت آنها به حدی نیست که در تجربه روزمره محسوس باشد.

مقایسه سخت‌افزار و عملکرد

با بررسی سخت‌افزار این دو رقیب مشخص می‌شود چرا قیمت گوشی Poco X7 Pro اینقدر با شیائومی ۱۴تی پرو تفاوت دارد.
شیائومی 14T Pro به پردازنده Dimensity 9300 مجهز شده که از هسته بسیار قدرتمند Cortex-X4 با فرکانس 3.4 گیگاهرتز در کنار پردازنده گرافیکی Immoralis-G720 برخوردار است. این ترکیب سخت‌افزاری قدرت پردازشی فوق‌العاده‌ای را برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها و برنامه‌ها فراهم می‌کند.
در سمت دیگر پوکو X7 Pro از پردازنده Dimensity 8400 Ultra بهره می‌برد. این پردازنده از هسته Cortex-A725 با فرکانس 3.25 گیگاهرتز و پردازشگر گرافیکی Mali-G720 MC7 بهره می‌برد. این تراشه برای یک گوشی ۳۰ میلیونی عالی است اما در مقایسه با Dimensity 9300+، کمی ضعیف‌تر است.
در بنچمارک‌های معتبر مانند AnTuTu و GeekBench، شیائومی 14T Pro حدود 20 درصد قوی‌تر ظاهر شده. بنابراین این قاتل پرچمدار در اجرای بازی‌ها و برنامه‌های سنگین، عملکرد بهتری خواهد داشت. اما پوکو X7 Pro نیز با پردازنده قدرتمندش به راحتی از پس وظایف روزمره و حتی بازی‌های سنگین برمی‌آید.

مقایسه دوربین

یکی دیگر از تفاوت‌های قابل توجه این دو رقیب به بخش دوربین برمی‌گردد. هر دو گوشی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی دارند اما اندازه حسگر ۱۴تی پرو به مراتب بزرگتر است و با همکاری لایکا توسعه یافته که نتیجه آن ثبت تصاویری با جزییات دقیق‌تر خواهد بود.
حسگر دوم شیائومی ۱۴تی پرو 50 مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم اپتیکال 2.6 برابری است که امکان عکاسی از سوژه‌های دور را با جزئیات بالا فراهم می‌کند. در نهایت حسگر 12 مگاپیکسلی فوق عریض، میدان دید وسیعی را برای عکاسی از مناظر و گروه‌های بزرگ ارائه می‌دهد.
در سمت دیگر پوکو X7 Pro به سیستم دوربین دوگانه مجهز شده. حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی آن با گشودگی دیافراگم f/1.5 عکس‌های واضحی را ثبت می‌کند. حسگر 8 مگاپیکسلی فوق عریض نیز برای عکاسی از مناظر و گروه‌ها کاربرد دارد.

فیلمبرداری

از نظر فیلم‌برداری هم 14T Pro یک سر و گردن بالاتر است. این گوشی قادر به ضبط ویدیوهای 8K با نرخ 24/30 فریم بر ثانیه است در حالی که رقیب به 4K محدود شده است. پشتیبانی از فرمت‌های پیشرفته‌ای مانند 10-bit Rec. 2020 و HDR10+، دامنه دینامیکی وسیع‌تر و رنگ‌های زنده‌تری را در ویدیوها به ارمغان می‌آورد.

دوربین سلفی

نماینده شیائومی در این بخش هم برتری خود را به رخ می‌کشد. دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی این گوشی با قابلیت فیلم‌برداری 4K نیاز کاربران را به خوبی برآورده می‌کند. در مقابل پوکو X7 پرو به سلفی 20 مگاپیکسلی مجهز شده که حداکثر با وضوح فول‌اچ‌دی فیلمبرداری می‌کند.

مقایسه باتری و شارژدهی

اگر شارژدهی طولانی برایتان اهمیت زیادی دارد، پوکو X7 Pro با باتری 6000 میلی‌آمپرساعتی یکی از بهترین گزینه‌هایی است که در بازار ایران پیدا می‌کنید. این باتری غول‌پیکر با استفاده معمولی می‌تواند تا 2 روز شارژدهی داشته باشد. به لطف شارژ سریع 90 واتی هم در 40 دقیقه به طور کامل پر می‌شود.
۱۴تی پرو هم از باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که برای استفاده یک روز کامل کافی است. نقطه قوت آن شارژ سریع 120 واتی آن است که باتری را تنها در 19 دقیقه به طور کامل شارژ می‌کند.

نتیجه‌گیری

شیائومی 14T Pro از نظر کیفیت ساخت، سخت‌افزار و دوربین در سطح بالاتری نسبت به پوکو X7 پرو قرار دارد. البته با توجه به تفاوت حدود ۱۵ میلیونی در قیمت روز گوشی شیائومی پوکو X7 نسبت به رقیب، این میان‌رده هم در سطح بسیار مطلوبی قرار می‌گیرد.

در نهایت اگر به دنبال یک گوشی با بالاترین قدرت پردازشی هستید، شیائومی ۱۴تی پرو گزینه بهتر است. اما اگر به دنبال موبایلی با عملکرد عالی و قیمت مناسب‌تر هستید، پوکو X7 Pro می‌تواند انتخاب هوشمندانه‌ای باشد.


ترامپ: اگر ایران نخواهد، مذاکره‌ای در کار نیست
سایت دیدبان ایران

ترامپ: اگر ایران نخواهد، مذاکره‌ای در کار نیست

دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری ایالات متحده، در اظهارتی تهدید آمیز علیه مقامات دولت ایران اعلام کرد که واشینگتن تصمیم گرفته است تلاش برای قانع کردن ایران به ورود به مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای‌اش را متوقف کند.
فرود اضطراری صنعت هوانوردی
سایت جهان صنعت نیوز

فرود اضطراری صنعت هوانوردی

در پی تنش‌های امنیتی و جنگ ۱۲روزه اخیر، صنعت هوانوردی کشور با توقف گسترده عملیات پروازی، کاهش شدید درآمدها و بی‌ثباتی عملیاتی روبه‌رو شد؛ موضوعی که بار دیگر ضعف زیرساخت‌ها و فقدان طرح‌های جامع مدیریت بحران در این حوزه را آشکار کرد.
رابرت مالی: ایران خواهان دستیابی به بمب اتم است
سایت سلام نو

رابرت مالی: ایران خواهان دستیابی به بمب اتم است

«رابرت مالی»، نماینده ویژه سابق آمریکاافزود: احتمالا ایرانی ها بیش از گذشته خواهان دستیابی به بمب اتم هستند.
    
مکانیسم ماشه زیر ذره‌بین «جهت اطلاع»
سایت اکوایران

مکانیسم ماشه زیر ذره‌بین «جهت اطلاع»

برنامه «جهت اطلاع» به صورت هفتگی به بررسی مفاهیم و اصطلاحات رایج در دنیای سیاست می‌پردازد.
سفر به سد های مهم؛ سدهای تهران چقدر آب دارند؟
روزنامه هفت صبح

سفر به سد های مهم؛ سدهای تهران چقدر آب دارند؟

در این ویدئو به سد های مهم سفر میکنیم تا از نزدیک میزان آب هرکدام را مشاهده کنید
7 حقیقت شوکه‌کننده درباره تله ای به نام خرید اقساطی خودروهای چینی
سایت رکنا

7 حقیقت شوکه‌کننده درباره تله ای به نام خرید اقساطی خودروهای چینی

رکنا اقتصادی: چرا خرید اقساطی خودروهای چینی می‌تواند به یک تله اقتصادی تبدیل شود؟ بررسی معایب پنهان این طرح‌ها نشان می‌دهد که شرایط جذاب اولیه اغلب با هزینه‌های پنهان و تبعات بلندمدت پرریسک همراه است.
ایران از جاده ابریشم بیرون افتاد
سایت اکوایران

ایران از جاده ابریشم بیرون افتاد

تجارت در ایران داستانی ۲ هزار و ۵۰۰ ساله دارد. داستانی که با شاهراه پارسی شروع شده و با جاده ابریشم پیوند خورده است. جاده‌ای که ایران را به تبدیل به یکی از مهمترین مجاری اتصال شرق به غرب تبدیل کرده است.
فیلم / نگاهی بر پرونده قتل وحشتناک  آرزو و بابک خرمدین به دست پدرش/ دوست آرزو : آرزو میگفت زمانی که 8 ساله بوده پدرش ..
سایت رکنا

فیلم / نگاهی بر پرونده قتل وحشتناک آرزو و بابک خرمدین به دست پدرش/ دوست آرزو : آرزو میگفت زمانی که 8 ساله بوده پدرش ..

رکنا:قتل‌های تکان‌دهنده خانواده خرمدین، جنایاتی که با اعترافات پدر و مادر قربانیان، پرده از رازهای تلخ و شوکه‌کننده دوران زندگی بابک، آرزو و فریبرز برداشت؛ سه قتل وحشتناک که انگیزه‌های اخلاقی و خانوادگی پشت آن‌ها پنهان شده بود.
محرومیت 99ساله؛ از حرف تا عمل
روزنامه دنیای اقتصاد

محرومیت 99ساله؛ از حرف تا عمل

دنیای‌اقتصاد: نشریه اسپانیایی «Periodista Digital» ادعا کرده است که به یک تفاهم نامه مخفی در مورد کریدور زنگزور دست یافته و این سند توسط ارمنستان و ایالات متحده تایید شده است. خبرگزاری «آپا.آز» دیروز چهارشنبه در گزارشی در همین رابطه نوشت، این نشریه کریدور زنگزور را «کریدور حمل‌ونقل پل ترامپ» می‌نامد.
انسانیت در مسلخ بربریت
روزنامه دنیای اقتصاد

انسانیت در مسلخ بربریت

یک ضرب‌المثل عربی می‌گوید: «هیچ صدایی بلندتر از گرسنگی نیست.» اکنون این به یک حقیقت دردناک در اطراف ما تبدیل شده است و هر روز به آن نزدیک‌تر می‌شویم.
اتلاف 32درصدی آب در شبکه توزیع
روزنامه دنیای اقتصاد

اتلاف 32درصدی آب در شبکه توزیع

مرکز پژوهش‌های مجلس: رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با بیان اینکه متولی بخش آب کشور بر حدود 32 درصد از آب شبکه توزیع، مدیریت ندارد، گفت: غلبه بر بحران آب دست یافتنی بوده و نیاز است تا راهکارهای کارشناسی با پشتوانه عزم ملی، اراده سیاسی و همراهی مردمی اجرایی شود. بابک نگاهداری، با اشاره به شرایط به‌وجودامده …
بیابان چگونه شهر می‌شود؟
روزنامه دنیای اقتصاد

بیابان چگونه شهر می‌شود؟

عربستان با ساخت «بلژیکی هوشمند» در وسط بیابان‌‌‌های خود، «شهر» را به شکل کاملا متفاوتی بازتعریف کرد، زیرا با ساخت شهر جدید «نئوم» بیایان‌‌‌های خود را به یکی از مهم‌ترین مناطق برای مقابله با بحران‌های تغییرات اقلیمی تبدیل خواهد کرد.
کشاورزی سنتی؛ متهم ردیف اول بحران آب در ایران
روزنامه چارسوق

کشاورزی سنتی؛ متهم ردیف اول بحران آب در ایران

در شرایطی که ایران با شدیدترین بحران‌های آبی تاریخ معاصر خود مواجه است، مصرف بی‌رویه منابع آبی در بخش کشاورزی و به‌ویژه نظام سنتی آن، زنگ خطر را برای امنیت آبی کشور به صدا درآورده است. به گزارش اقتصاد معاصر؛ بحران کم‌آبی در ایران دیگر یک هشدار زیست‌محیطی نیست، بلکه به تهدیدی جدی برای معیشت، امنیت غذایی …
کابوس اقتصاد بدون آب
روزنامه آرمان امروز

کابوس اقتصاد بدون آب

آرمان امروز-گروه اقتصادی: آب، فراتر از یک نیاز زیستی، امروز به یکی از مهم‌ترین ارکان اقتصاد در قرن ۲۱ بدل شده است. بدون آب، کشاورزی از حرکت می‌افتد، صنایع زمین‌گیر می‌شوند و توسعه اقتصادی به بن‌بست می‌رسد. در ایران اما این مایه حیات، نه تنها با بحران کمیت مواجه است، بلکه سوءمدیریت، نظام ناکارآمد اقتصادی …
نسل‌کشی با سلاحِ  گرسنگی
سایت الف

نسل‌کشی با سلاحِ گرسنگی

میدل ایست مانیتور در گزارشی می نویسد: «مفهوم فاجعه انسانی ، دیگر به خوبی نمی تواند ابعاد ابربحران کنونی حاکم بر نوار غزه را توصیف کند. آنچه اکنون در غزه می بینیم، یک کارزار گسترده برای تحمیل گرسنگی به مردم بیگناه است. چیزی که از هر منظر هم که به آن بنگریم، یک نسل‌کشی تمام عیار است.»
جامعه شناسی آب
روزنامه آرمان امروز

جامعه شناسی آب

آرمان امروز علیرضا کامجو- کارشناس حوزه آب: ایران با بحران تامین آب، مواجه است، بحرانی که حالا دولت چهاردهم را میراثدار ناترازی گذشتگان در حوزه آب و شرایطی سخت پیش رو قرار داده است. انتشار تصاویری در ارتباط با جمع شدن مردم پایتخت و دیگر کلانشهرهای پیشرفته ایران در کنار تانکرهای آب، تصاویر دردناکی [ …
ببینید | پزشکیان در گفت‌وگو با الجزیره: اسرائیل در پی تحقق رؤیای «نیل تا فرات» است
سایت خبرآنلاین

ببینید | پزشکیان در گفت‌وگو با الجزیره: اسرائیل در پی تحقق رؤیای «نیل تا فرات» است

پزشکیان در گفت‌وگو با الجزیره گفت: در حالی‌که ما قربانی ترور هستیم. ما آغازگر ناامنی نبوده‌ایم. این رژیم صهیونیستی است که منشأ جنگ، تشنج و بی‌ثباتی در منطقه بوده و فجایعی را رقم زده که بر اساس همان سیاست‌ها و نقشه‌هایی است که از گذشته در سر داشته؛ همان طرحی که در ذهن دارد برای تسلط از نیل تا فرات. منبع: …
پدر شعر سپید فارسی
سایت هم میهن

پدر شعر سپید فارسی

احمد شاملو یا الف. بامداد و الف. صبح، نام بزرگی در منظومه ادبیات فارسی است. شاعر، نویسنده، روزنامه‌نگار، پژوهشگر، مترجم که قالب شعری سپید را بنیان نهاد و تحولی در شعر نو فارسی به‌وجود آورد.
مهدی کروبی: وفاق با یک فرقه و قبیله تحقق پیدا نمی‌کند
سایت جماران

مهدی کروبی: وفاق با یک فرقه و قبیله تحقق پیدا نمی‌کند

فخرالسادات محتشمی همسر مصطفی تاجزاده امروز چهارشنبه به دیدار مهدی کروبی رفت و گزارشی از نحوه انتقال زندانیان سیاسی پس از حمله رژیم اسرائیل به اوین داد و وضعیت زندانیان در زندان تهران بزرگ را «بسیار نگران کننده» خواند.
پیشگوی تر سالی
روزنامه چارسوق

پیشگوی تر سالی

رضا اردکانیان از جمله مدیران تکنوکرات محسوب می‌شود که در سطوح بالای همه دولت‌های اصلاح‌طلب شامل موسوی، رفسنجانی، خاتمی و روحانی، خصوصا در حوزه وزارت نیرو حضور داشته است. او فقط در دوره احمدی‌نژاد از وزارت نیرو کنار گذاشته شد و چند سالی را در نهادهای غربی مشغول به کار شد و در دولت دوم حسن روحانی به عنوان …
         
نقدعلی، نماینده پایداری: اکثریت مردم ایران باید روحیه ای مثل روحیه مردم یمن را داشته باشند
سایت دیدبان ایران

نقدعلی، نماینده پایداری: اکثریت مردم ایران باید روحیه ای مثل روحیه مردم یمن را داشته باشند

محمدتقی نقدعلی نماینده پایداری تصریح کرد: مردم یمن تکلیف خودشان را با خودشان مشخص کردند، یعنی با وجود اینکه امروز از نظر امکانات مادی، خورد و خوراک و مسائلی از این دست [مواجه است] که سید حسن نصرالله در کلیپی برای مردم یمن اشک می ریخت، می خواهم بگویم که این تفاوت روحیه است امروز، البته در جامعه ما میلیون …
    
ایران امروز با 45 سال پیش فرق دارد/ هیچ کس خانه خود را آتش نمی‌زند!
سایت رکنا

ایران امروز با 45 سال پیش فرق دارد/ هیچ کس خانه خود را آتش نمی‌زند!

رکنا سیاسی:جریان تندروی داخلی با تلاش برای تعریف تمدنی جدید پس از انقلاب، مفاهیم ملی را به حاشیه برده و آن‌ها را قربانی اهداف فرامرزی کرده است؛ اما این تلاش‌ها همچنان نتوانسته جایگاه واقعی ایران و مردم آن را در اولویت بگذارد.
ناترازی آب و برق؛ ترمزی برای چرخ بهره‌وری کشور!
روزنامه شرق

ناترازی آب و برق؛ ترمزی برای چرخ بهره‌وری کشور!

وزیر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت:مشکلات ناترازی آب و برق موجب کاهش بهره‌وری شده است.
کسی می‌شنود یا آب الک می‌کنیم؟
سایت هم میهن

کسی می‌شنود یا آب الک می‌کنیم؟

راستش احساس می‌کنم هربار که درباره حق دسترسی به اینترنت آزاد و سیاست اشتباه حاکمیت در این خصوص صحبت می‌کنم، در حال الک کردن آب هستم. مگر می‌شود سال‌ها چشم بر این‌همه دلیل و برهان و آمار و ارقام بست و بر یک روند سراسر غلط اصرار ورزید؟
اسنپ‏‌دکتر نسخه بیماران را می‏‌دزدد؟
سایت هم میهن

اسنپ‏‌دکتر نسخه بیماران را می‏‌دزدد؟

این گزارش از دلِ یک تجربه‌ی شخصی از اسنپ‌دکتر رقم خورده و داده‌های این گزارش قابل ارائه و راستی‌آزمایی است.
باز هم ردپای داماد زاکانی/رونمایی زودهنگام از «سامانه تاکسی برخط» توسط شهردار تهران جنجالی شد
سایت هم میهن

باز هم ردپای داماد زاکانی/رونمایی زودهنگام از «سامانه تاکسی برخط» توسط شهردار تهران جنجالی شد

با وجود جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل هنوز هم داغ حادثه دلخراش و تلخ الهه حسین‌نژاد تازه است؛ موضوعی که به دستمایه‌ای برای حرکات نمایشی شهرداری تهران تبدیل شده است.
بدون اینترنت آزاد اینترنت ملی محقق نمی‌‏شود/ستار هاشمی با حضور در مجلس تداوم سیاست‌های فیلترینگ را خسارت‏بار و ناکارآمد دانست
سایت هم میهن

بدون اینترنت آزاد اینترنت ملی محقق نمی‌‏شود/ستار هاشمی با حضور در مجلس تداوم سیاست‌های فیلترینگ را خسارت‏بار و ناکارآمد دانست

وضعیت اینترنت کشور با وزارت ارتباطات گره خورده و روزی نیست که مسئولان این وزارتخانه درباره آن مورد پرسش قرار نگیرند.
         
محاصره طلایی/نگاهی تحلیلی به اقدام بانک مرکزی در مسدودسازی ۳۹ روزه درگاه‏‌های پلتفرم‌‏های آنلاین طلا که سرشار  از ابهام و پرسش‏‌های بی‌‏پاسخ است
سایت هم میهن

محاصره طلایی/نگاهی تحلیلی به اقدام بانک مرکزی در مسدودسازی ۳۹ روزه درگاه‏‌های پلتفرم‌‏های آنلاین طلا که سرشار از ابهام و …

انسداد درگاه‌های پرداخت پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلای آب‌شده هم‌زمان با تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان در ۲۳ خرداد آغاز شد.
تلاش تهران برای زنده‌ماندن/با وجود اشعه فرابنفش و قطعی آب و برق امکان ادامه حیات در تهران نیست
سایت هم میهن

تلاش تهران برای زنده‌ماندن/با وجود اشعه فرابنفش و قطعی آب و برق امکان ادامه حیات در تهران نیست

بعد از جنگ 12 روزه و حمله اسرائیل به ایران، مجموعه‌ای از تنش‌های زیست‌محیطی و زیرساختی وضعیت تهران و برخی از شهرهای دیگر را از مرز بحران گذرانده است
هشدارهای یک اصول‌گرا به دولت: با تعطیلی‌ها دچار قحطی و کمبود می‌شویم
سایت هم میهن

هشدارهای یک اصول‌گرا به دولت: با تعطیلی‌ها دچار قحطی و کمبود می‌شویم

ناصر ایمانی گفت: آیا می‌خواهند کشور را تعطیل کنند؟ همه چیز از جمله رساندن کالا به دست مردم متوقف می‌شود چون ادارات دولتی کارشان همین است و دچار قحطی و کمبود می‌شویم.
رویابافان و آینده نگران/بررسی مقایسه ای مواضع دولت‌های حسن روحانی، سیدابراهیم رئیسی و مسعود پزشکیان درباره ی بحران انرژی
سایت هم میهن

رویابافان و آینده نگران/بررسی مقایسه ای مواضع دولت‌های حسن روحانی، سیدابراهیم رئیسی و مسعود پزشکیان درباره ی بحران انرژی

براساس آمار وزارت نیرو ظرفیت نامی نیروگاه‌های کشور 94 هزار و 633 مگاوات است که به‌هیچ‌عنوان پاسخگوی نیاز مصرف برق در کشور نیست.
تحلیل احمد زیدآبادی از عملکرد روزنامه کیهان: بدون کمترین اغراقی، آتش‌افروز است
سایت هم میهن

تحلیل احمد زیدآبادی از عملکرد روزنامه کیهان: بدون کمترین اغراقی، آتش‌افروز است

احمد زیدآبادی نوشت: روزنامهٔ کیهان بدون کمترین اغراقی، آتش‌افروز است! از بی‌ثباتی و کشت و کشتار در جامعهٔ ایرانی لذت می‌برد. سه دهه کارش همین بوده است.
«پیرپسر» براهنی و فرار وی از ژانر
سایت آرمان ملی

«پیرپسر» براهنی و فرار وی از ژانر

آرمان ملی- احمد بیرانوند: آیا من در این مجال می‌خواهم از «پیرپسر» دفاع کنم؟ تمجید کنم؟ یا خلاف جریان واکنش‌های عمومی این روزها، اخلاق‌مدارانه آن را اثری خلاف ادب و عرف اجتماعی تلقی کنم؟ در همه‎‌ این نگاه‌ها و اظهارنظرها چیزی فراموش می‌شود که به گمانم اگر به آن پرداخته شود درک درست‌تری از آنچه می‌بینیم …
    
تحلیل نقاط قوت و ضعف پیر پسر | گرفتار در میانه افراط و تفریط‌های منتقدان
سایت سلام سینما

تحلیل نقاط قوت و ضعف پیر پسر | گرفتار در میانه افراط و تفریط‌های منتقدان

«پیرپسر» شاهکار نیست اما چالش‌برانگیز و جذاب و ملتهب است و برای یک کارگردان تازه‌کار موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.
جنگ زده‌های تهرانی: اموالمان بعد از حمله سرقت شد/ ارزیابی‌های شهرداری تهران برای پرداخت خسارت غیر واقعی است + فیلم و جزئیات
سایت رکنا

جنگ زده‌های تهرانی: اموالمان بعد از حمله سرقت شد/ ارزیابی‌های شهرداری تهران برای پرداخت خسارت غیر واقعی است + فیلم و جزئیات

رکنا، جنگ 12روزه فقط با آوار و انفجار خانه‌ها پایان نیافت؛ وقتی ساکنان مجتمع کوهسار ،یکروز پس از حمله هوایی به زندان اوین به خانه‌های ویران‌شان بازگشتند، نه‌فقط دیوارها، بلکه دارایی‌ها، طلاها، مدارک و یادگاری‌های خانوادگی‌شان نیز ناپدید شده بود. در تاریکی ناشی از قطع برق و دوربین‌های از کار افتاده، خانه‌های …
گفتمان‌سازی در عصر ابتذال سینما؛ ماموریت پنهان «پیر پسر»
خبرگزاری برنا

گفتمان‌سازی در عصر ابتذال سینما؛ ماموریت پنهان «پیر پسر»

برنا- گروه فرهنگ و هنر: «پیر پسر» بیش از آن‌که یک فیلم باشد یک گفت‌وگوست؛ محصول فرهنگی که توانست از سالن سینما تا هیات دولت، صحن مجلس و … را به واکنش یا گفت‌وگو وادار کند بنابراین این همان گفت‌وگویی است که سال‌ها جایش در سینمای ایران غایب بود.
مصاحبه عراقچی با فاکس‌نیوز و عملیات روانی علیه ایران
سایت فرهیختگان

مصاحبه عراقچی با فاکس‌نیوز و عملیات روانی علیه ایران

. تا به اینجای کار هم مسعود پزشکیان در مصاحبه با تاکر کارلسن و هم عباس عراقچی در مصاحبه با فاکس‌نیوز با مفروض گرفتن یک دیوار بین مخاطب داخلی و خارجی به این اشتباه دچار شده و اظهاراتی داشته‌اند که مهم‌ترین اثرش انتقال کانون عملیات روانی از آمریکا به ایران بوده است.
ببینید | پشت‌پرده پیاده‌روی ظریف و جان کری در مذاکرات وین
سایت خبرآنلاین

ببینید | پشت‌پرده پیاده‌روی ظریف و جان کری در مذاکرات وین

داوود محمدنیا عضو تیم مذاکرات هسته‌ای برجام در مورد پیاده‌روی پرحاشیه ظریف و کری و دیپلماسی بالکنی در مذاکرات برجام می‌گوید/آوش
حمله شریعتمداری به عراقچی: چرا می‌گویید دنبال محو اسرائیل نیستیم؟ این نظر امام بود
سایت دیدبان ایران

حمله شریعتمداری به عراقچی: چرا می‌گویید دنبال محو اسرائیل نیستیم؟ این نظر امام بود

مدیرمسئول روزنامه کیهان به بخشهایی از مصاحبه وزیرخارجه کشورمان با فاکس نیوز حمله کرد.
مصاحبه دارا خسروشاهی به همراه مادرش / از مدیریت بحران اوبر تا آینده تاکسی‌های بدون راننده (فیلم)
سایت عصرایران

مصاحبه دارا خسروشاهی به همراه مادرش / از مدیریت بحران اوبر تا آینده تاکسی‌های بدون راننده (فیلم)

خسروشاهی در سال ۲۰۱۷، زمانی به اوبر پیوست که این شرکت با بحران‌های فرهنگی، حقوقی و اعتباری روبه‌رو بود. او اذعان می‌کند که در آن زمان، «یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های تطهیر شهرت در تاریخ سرمایه‌داری آمریکا» را آغاز کرده است.
دود‌،‌ آتش‌ و ‌نخل‌های کمر شکسته
روزنامه هفت صبح

دود‌،‌ آتش‌ و ‌نخل‌های کمر شکسته

مردم آبادان در غم سوختن‌ 20هزار نخل، ‌ به سوگ نشسته‌اند
عراقچی: نگفته‌ایم ما اسرائیل را محو می‌کنیم! / رمزگشایی از موضع عراقچی در فاکس نیوز
سایت رکنا

عراقچی: نگفته‌ایم ما اسرائیل را محو می‌کنیم! / رمزگشایی از موضع عراقچی در فاکس نیوز

رکنا سیاسی : یکی از نکاتی که بارها از سوی رهبران ایران گفته شده – اما کمتر مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفته – این است: «ما گفته‌ایم اسرائیل باید محو شود؛ نگفته‌ایم ما اسرائیل را محو می‌کنیم. »
برنامه هسته‌ای و سناریوهای پیش‌رو - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

برنامه هسته‌ای و سناریوهای پیش‌رو - دیپلماسی ایرانی

کوروش احمدی می نویسد: ضرب‌الاجلی که وزیر خارجه فرانسه تا پایان ماه آگوست (۹ شهریور) برای شروع روند فعال‌کردن سازوکار ماشه اعلام کرد، تقابلات جاری...
خاورمیانه در عطش / وقتی امنیت آبی معادلات منطقه را از ریل خارج می‌کند!
سایت تجارت نیوز

خاورمیانه در عطش / وقتی امنیت آبی معادلات منطقه را از ریل خارج می‌کند!

کمبود آب یکی از چالش‌های حیاتی و پیچیده‌ای است که منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) با آن روبه‌روست. این بحران تهدیدی جدی برای ثبات اقتصادی، امنیت غذایی و انسجام اجتماعی به شمار می‌رود.
ماجرای شلیک به سرنشینان خودروها و چالش امنیت/ایست بازرسی یا ایست تیراندازی؟
سایت روزنو

ماجرای شلیک به سرنشینان خودروها و چالش امنیت/ایست بازرسی یا ایست تیراندازی؟

بعد از جنگ 12روزه و آغاز دوران آتش‌بس میان اسرائیل و ایران، حالا دیگر وجود «ایست بازرسی در معابر عمومی» تقریبا تبدیل به بخشی از جریان عادی زندگی شهروندان شده است. در این بین اما انتشار برخی اخبار درباره عملکرد برخی مأموران این ایست‌های بازرسی، انتقادات و نگرانی‌های گسترده‌ای را در جامعه ایجاد کرده و …
دو خطای راهبردی عراقچی در مصاحبه با فاکس‌نیوز
روزنامه چارسوق

دو خطای راهبردی عراقچی در مصاحبه با فاکس‌نیوز

به گزارش فارس، مصاحبه سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، با شبکه فاکس‌نیوز آمریکا که به عنوان رسانه‌ای نزدیک به دونالد ترامپ شناخته می‌شود، اگرچه حاوی پیام‌های کلیدی و مثبت بود، اما دو خطای راهبردی داشت که می‌تواند تأثیر منفی بر موضع ایران، حتی در مذاکرات احتمالی آینده، بگذارد. خطای اول: اشاره به توقف …
تور مدنی‌زاده در وزارت اقتصاد
روزنامه چارسوق

تور مدنی‌زاده در وزارت اقتصاد

به نظر می‌رسد هشدارهای نمایندگان مخالف مدنی‌زاده در روز رای اعتماد او درست بوده است. نمایندگان هشدار می‌دادند که مدنی‌زاده تجربه کار اجرایی ندارد و وزارت اقتصاد میدان کارآموزی و جای آزمون و خطا نیست. بیشتر از یک ماه از زمان انتخاب علی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد می‌گذرد. او که در حساس‌ترین شرایط کشور …
علیرضا فغانی: طبق پروتکل‌ها اقدام کردم، کار دیگری نمی‌توانستم کنم/ من یک ایرانی بودم که در خاک آمریکا افتتاحیه و فینال را سوت زدم
سایت خبر ورزشی

علیرضا فغانی: طبق پروتکل‌ها اقدام کردم، کار دیگری نمی‌توانستم کنم/ من یک ایرانی بودم که در خاک آمریکا افتتاحیه و فینال را …

علیرضا فغانی، با قضاوت دیدار افتتاحیه و فینال جام جهانی باشگاه ها در آمریکا به تاریخ پیوست.
رشد ریسک سرمایه‏‏‌گذاری
روزنامه دنیای اقتصاد

رشد ریسک سرمایه‏‏‌گذاری

دستورالعمل ورود و خروج سرمایه خارجی به ایران در نشست کمیسیون سرمایه‌گذاری و تامین مالی اتاق ایران بررسی شد. برای مدیریت ریسک باید اصلاح قوانین و مقررات و فضای کسب و کار در دستور کار قرار گیرد. در این نشست «دستورالعمل ورود و خروج سرمایه خارجی»، شیوه تامین مالی پروژه‌ها، انتقال فناوری و ارتقای بهره‌وری …
تکرار نسخه‌های بی‌ثمر
روزنامه دنیای اقتصاد

تکرار نسخه‌های بی‌ثمر

چالش ناترازی برق و ضرورت مدیریت پیک مصرف، به ویژه در تهران، در سال‌های اخیر با مشکلات فزاینده تولید و مصرف برق، خصوصا در فصول گرم، مواجه بوده است. این ناترازی، که ریشه در عواملی چون رشد مصرف، فرسودگی زیرساخت‌ها و محدودیت‌های تولید دارد، منجر به اعمال محدودیت‌هایی در تامین برق، از جمله خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده …