سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا
شفافسازی آبمیوه
نویسنده : اشکی - عزیز
مترجم : پیروزیفر - خلیل
ویراستار : بهرامزاده - جمالالدین
محل نشر : ارومیه
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۶۳.۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۲-۱۲-۵
در این کتاب, مراحل مختلف شفاف سازی میوه(تجزیه آنزیمی, تشکیل فلوک با مواد کمکی, جداسازی رسوب و فیلتراسیون) طی یازده فصل تشریح میشود .در فصل اول پدیده شفاف سازی و تبدیل آب میوه کدر به آب میوه شفاف بیان شده, سپس این مباحث مطرح گردیده است :((نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف)), ((ترکیبات عامل کدورت طبیعی در آب میوه)), ((استفاده از روش آنزیمی در شفاف سازی آب میوه)), ((استفاده از مواد کمکی شفاف کننده در شفاف سازی آب میوهها (فلوکولاسیون))), ((جداسازی رسوب(فلوک))), ((فیلتراسیون)), ((آبگونه سازی کل)), ((تستهای کنترل شفاف سازی و آزمایشهای تعیین مقدار)), ((شفاف سازی و کنترل آن)) و ((کدورت ثانویه و تستهای تشخیص)) .
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان مناظره انتخاباتی سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران قالیباف حمید نوری محمدباقر قالیباف
بیمارستان رشت عربستان تهران سازمان هواشناسی ریزش معدن معدن شازند شهرداری تهران سیاست سیل وزارت بهداشت
قیمت طلا قیمت دلار تورم خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو سهام عدالت ایران خودرو همستر کامبت بورس
تلویزیون رسانه ملی سریال سینمای ایران حج موسیقی کربلا سینما دفاع مقدس عید غدیر
شبکه های اجتماعی سالمندان وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین چین ترکیه حزب الله لبنان نوار غزه
یورو 2024 فوتبال تیم ملی فرانسه پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو سپاهان جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی بازی
اینترنت مریخ اپل فیبرنوری سامسونگ تلگرام ناسا ایلان ماسک
دیابت تب دنگی ویتامین کاهش وزن قهوه مغز سنگ کلیه شیر