سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا


شفاف‌سازی آبمیوه


شفاف‌سازی آبمیوه
نویسنده : اشکی - عزیز
مترجم : پیروزی‌فر - خلیل
ویراستار : بهرام‌زاده - جمال‌الدین
محل نشر : ارومیه
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۶۳.۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۲-۱۲-۵

در این کتاب, مراحل مختلف شفاف سازی میوه(تجزیه آنزیمی, تشکیل فلوک با مواد کمکی, جداسازی رسوب و فیلتراسیون) طی یازده فصل تشریح می‌شود .در فصل اول پدیده شفاف سازی و تبدیل آب میوه کدر به آب میوه شفاف بیان شده, سپس این مباحث مطرح گردیده است :((نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف)), ((ترکیبات عامل کدورت طبیعی در آب میوه)), ((استفاده از روش آنزیمی در شفاف سازی آب میوه)), ((استفاده از مواد کمکی شفاف کننده در شفاف سازی آب میوه‌ها (فلوکولاسیون))), ((جداسازی رسوب(فلوک))), ((فیلتراسیون)), ((آبگونه سازی کل)), ((تست‌های کنترل شفاف سازی و آزمایش‌های تعیین مقدار)), ((شفاف سازی و کنترل آن)) و ((کدورت ثانویه و تست‌های تشخیص)) .