دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
مربای به
ـ مواد لازم: |
به: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۵۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
هل: ۱ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
به را چهار قاچ میکنیم و تخم و قسمت سفتی وسط به را در میآوریم و پوست میکنیم (به را با پوست نیز مربا میکنند)، بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد میکنیم و آن را میشوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی میریزیم (ظرف طبخ مربای به باید حتماً مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت مربای خوشرنگ نمیشود)، بعد مقداری آب در حدود ۸ لیوان بهطوری که کمی روی به را بگیرد در ظرف میریزیم و در آن را میبندیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به میریزیم و هل را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آب لیمو را میریزیم. مربا چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم. |
باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملاً قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آن را برمیداریم و حرارت را کمی تند میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب