سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

سس یونانی


ـ مواد لازم:
روغن زیتون: ۲ فنجان
سیر: ۲ عدد
سرکه: ۰.۲۵ فنجان
سیب زمینی: ۲ عدد
بادام: ۰.۲۵ فنجان
ـ طرز تهیه:
سیر را در هاون بکوبید و سپس پوره سیب زمینی را به آن اضافه کنید و آنگاه بادام کوبیده را در آن ریخته و خوب بکوبید و به‌تدریج روغن زیتون و سرکه، در آن بریزید و این مخلوط را همچنان مرتب بکوبید. سپس نمک و فلفل ریخته و کمی دیگر سس را بکوبید و سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید