شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
کباب کبک
ـ مواد لازم: |
گوشت کبک: ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده: قدری |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
کبک یکی از پرندگانی است که دارای گوشت لطیف و بسیار نرم است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است ، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمناً نسبت به قرقاول نیز فراوانتر است و در پائیز و زمستان که موقع شکار آن است بیشتر یافت میشود. در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلاً شرح میدهیم. |
پرهای کبک را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم ، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم ، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا ران ها را روی آتش کمی برشته میکنیم ، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات کبک میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اینکه مغز آن خشک گردد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما