دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کباب کوبیده
۱. روش اول: |
ـ مواد لازم: |
گوشت گوسفند: ۱ کیلو گرم |
دنبه: ۱۵۰ گرم |
جوش شیرین: ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز: ۳ عدد |
تخم مرغ: ۲ عدد |
نمک: ۲ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آن را به سیخ کشیده، روی آتش تند ذغال کباب کنید. |
هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید. |
۲. روش دوم: |
ـ مواد لازم: |
گوشت سر دست گوسفند: ۱۰۰۰ گرم |
پیاز: ۳ عدد |
دنبه: ۱۵۰ گرم |
کره: ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا گوشت کاملا چسیندگی پیدا کند، بعد دست را مرطوب میکنیم و از مایه گوشت برمیداریم و به سیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود، آنگاه آتش قراوان را که کاملاً گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش میچنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم. |
اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران به همین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود. معمولاً گوشت کباب را از قسمت قلوه گاه گوسفند که زیر شکم حیوان است تهیه میکنند ولی این گوشت بسیار چرب است و با رژیم غذائی سازگار نیست. در صورتیکه کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم ممکن است در یک کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ هم بزنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری شود. |
کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش بهتر تهیه میشود، ولی از فر به لحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی میچینیم و فر را با حرارت ۵۰۰ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بهطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس قتل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین ترکیه عراق نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی