جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
املت اسفناج
ـ مواد لازم: |
تخم مرغ: ۴ عدد |
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۰.۲۵ فنجان |
سیر: ۱ عدد |
پنیر پیتزا: ۰.۲۵ فنجان |
اسفناج: ۲۱۰ فنجان |
نان سفید: ۱ فنجان |
آویشن: ۰.۱۲ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه: ۰.۱۲ قاشق مربا خوری |
نمک: ۱ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید. تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. |
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظهای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر آتش سوزی روز معلم قوه قضاییه معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز سایپا
موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال لیلا بلوکات ساواک عفاف و حجاب سینمای ایران تبلیغات مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال آتیلا حجازی علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا اپل گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه کولر
خواب فشار خون کبد چرب