پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ هویج و برنج


ـ مواد لازم:
هویج: ۱۲ عدد
برنج: ۰.۷۵ فنجان
شکر: ۲ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی: ۱ قاشق سوپخوری
آب: ۳ فنجان
کره: ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: ۱.۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به‌صورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.


همچنین مشاهده کنید