شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آش ساک
ـ مواد لازم: |
اسفناج: ۲۰۰۰ گرم |
لپه: ۰.۵ فنجان |
آرد برنج : ۱ فنجان |
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم |
روغن: ۱۰۰ فنجان |
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری |
آب غوره: ۲ فنجان |
تخم مرغ: ۵ عدد |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم. در صورت مصرف لپه آن را با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملاً بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه میکنیم و داخل آش میریزیم، بعد اسفناج را تمیز و خرد میکنیم و به آش اضافه مینمائیم، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و بهتدریج داخل آش میریزیم و بههم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود و میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم، تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک میزنیم و مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز کمکم داخل آش میریزیم و بههم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم و روی آش را کمی نعناع داغ میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت بنیامین نتانیاهو انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی مترو شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی زلزله
تورم خودرو مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون چای دیابت