پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

فلفل فرنگی با سس


ـ مواد لازم:
پیاز: ۲ فنجان
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
اکلیل الجبل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه: ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
فلفل فرنگی شیرین: ۴ فنجان
سس گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری
نمک: ۲.۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید. قطعات فلفل فرنگی، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید. ضمناً اگر بخواهید می‌توانید اکلیل الجبل را نریزید.


همچنین مشاهده کنید