شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
اعمال لیپیدها در غذا
- اسيدهاى چرب به غذا طعم و بو مىدهند. بنابراين آنها را لذيذ مىکنند. اسيدهاى چرب با زنجيره کوتاه فرار و ويژگىدهنده هستند: مثلاً در کره حرارت دادن مواد غذائى موجب آزاد شدن اسيدهاى چرب در هوا و بينى مىشود. |
- چربىها در مواد غذائى کريستالهاى نرمى توليد مىکنند که در ظاهر غذا اثر مىگذارد: مثلاً در بستني |
- چربىها حس سيرى ايجاد مىکنند. زمان هضم چربىها از مواد مغذى زيادمقدار ديگر طولانىتر است پس حس گرسنگى را به تأخير مىاندازند. |
- انواع مختلف چربىها بافتهاى گوناگون در غذاها بهوجود مىآورند: مثلاً سُسهاى نرم، کيکهاى با بافت يکنواخت |
- چربىها غنىترين منبع انرژى هستند. |
- ليپيدهاى غذائى مواد مغذى ضرورى را براى بدن فراهم مىسازند، بهخصوص اسيدهاى چرب ضرورى و ويتامينهاى محلول در چربي. همچنين جذب اين ويتامينها را تسهيل مىکنند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان انتخابات شورای نگهبان حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا باران فضای مجازی هلال احمر آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن بانک مرکزی تورم قیمت دلار دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه موبایل تلفن همراه عکاسی
استرس کبد چرب فشار خون گرما