پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
بریانی
ـ مواد لازم: |
گوشت راسته گوساله: ۱۰۰۰ گرم |
ادویه: ۱ قاشق سوپخوری |
نان سفید: ۱۲ تکه |
پیاز: ۴ عدد |
آب: ۴ فنجان |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه میکنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم میگذاریم کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط مینمائیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری میکنیم تا به را میگذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم روی آتش میگذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانهای بریده شده به اندازه کف دست را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته میکنیم روی هر قطعه نان را مقداری گوشت میگذاریم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار میدهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته مینمایند ولی طریق فوق سادهتر و راحتتر است. |
همچنین مشاهده کنید