شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
کباب مرغابی
ـ مواد لازم: |
گوشت مرغابی: ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد |
زعفران: قدری |
پاپریکا: قدری |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده: قدری |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
مرغابی دارای گوشت سیاه و سفت است که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند. |
مرغابی را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را میکنیم قطعات سینه و ران را جدا میکنیم و استخوانهای سینه را میگیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده میکنیم و قطعات گوشت را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایمتر باشد و مرتب به آن سس کره و ابلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق میتوان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه میتوانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس دولت سیستان و بلوچستان انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم حسن روحانی روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر اصفهان سازمان هواشناسی شهرداری تهران معلم پلیس
قیمت خودرو خودرو ترکیه تورم مسکن قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی رضا عطاران تئاتر
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی ناسا گوگل صاعقه تماس تصویری تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون طول عمر