شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب در فر
ـ مواد لازم: |
جوجه مرغ: ۷۵۰ گرم |
زعفران: قدری |
پاپریکا: قدری |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
قطعات جوجه را آماده می نمائیم و در سس روغن زیتون و آبلیمو میخوابانیم و بعد آنها را به سیخ می کشیم (سیخها باید کوتاه باشند بهطوری که که در فر جا بگیرند) و سیخهای کباب را در سینی فر میچینیم و فر را با حرارت ۴۵۰ درجه گرم میکنیم و سینی روغن زیتون و آبلیمو به آن میزنیم (بدیهی است در فر هم باید سیخ شامل قطعات سینه را کمی بعد از سایر سیخهای بال و ران در سینی قرار داد) وقتی کبابها کمی برشته شدند حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و میگذاریم مغز آنها نیز کاملاً بپزد باید دقت کرد که کباب در نهایت پختگی باشد ولی خشک نشود و مدت طبخ در فر برای این نوع کباب سه ربع تا یکساعت میباشد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما