یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مجموعه عملکرد فیزیولوژیک معده
غذاى بلعيده شده قبل از رسيدن به معده با آميلاز بزاقى مخلوط مىشود. مکانيسمهاى تحريک ترشح معده فعال مىشوند. سطح سرمى گاسترين از حدود ۵۰pg/mL در حالت ناشتا به ۲۰۰pg/mL مىرسد (بيشترين ميزان گاسترين، ۳۰ دقيقه پس از مصرف غذا ايجاد مىشود). غذا بهترتيب ورود بهصورت لايههائى قرار مىگيرد اما چربى در بالاترين سطح شناور است. بيشترين ميزان مخلوط شدن غذا در آنتر رخ مىدهد. بنابراين محتويات آنتر بيشتر از محتويات تنهٔ معده اسيدى مىشوند، در حالى که pH قليائى قسمت مرکزى غذا همچنان بهمدت طولانى حفظ مىشود و درنتيجه فعاليت آميلاز ادامه پيدا مىکند. | |
هضم پپتيدى کامل پروتئين در معده تنها به ميزان ۱۰-۵% صورت مىگيرد. هضم کربوهيدرات به ۴۰-۳۰% مىرسد. ليپازى که از زبان منشاء مىگيرد مراحل اوليهٔ ليپوليز را در معده آغاز مىکند. | |
ميزان ورود محتويات معده به دئودنوم براساس حجم و ساختار غذا، اسمولاليته و اسيديتهٔ آن و محتواى چربى آن تعيين مىشود. غذاى حاوى گوشت بدون چرب، سيبزمينى و سبزيجات بعد از ۳ ساعت معده را ترک مىکند در حالىکه غذاى حاوى چربى بالا ممکن است تا ۱۲-۶ ساعت در معده باقى بماند. | |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل