پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سس پاریسی
ـ مواد لازم: |
زرده تخم مرغ: ۲ عدد |
خامه: ۰.۲۵ فنجان |
گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
کره: ۳ قاشق سوپخوری |
جوهر لیمو: ۰.۵ فنجان |
خردل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود، سپس کره را بهتدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید. همین که تمام کره را ریختید، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید. |
همچنین مشاهده کنید