یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی بادمجان


ـ مواد لازم:
بادمجان: ۶ عدد
شیر هموژنیزه: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد ذرت: ۲ قاشق سوپخوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
شیر را گرم کنید، ذرت را در آن بریزید و به‌هم بزنید تا غلیظ شود ولی نگذارید گلوله گلوله گردد. سپس بادمجان و نمک را با آن مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را آهسته آهسته روی مخلوط فوق بریزید، سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف بکند و آن را با مخلوط فوق بیامیزید.
مخلوط فوق را در تابه‌ای که با کره چرب شده بریزید و تا ۲۵ دقیقه در فرداغ بگذارید. پس از ۱۵ دقیقه حرارت فر را پائین بیاورید و تا سی، چهل دقیقه دیگر هم کوکو را در فر بگذارید تا وسط آن خوب بپزد.


همچنین مشاهده کنید