شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
مربای هویج فرنگی
ـ مواد لازم: |
هویج: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۳۰۰۰ گرم |
تخم مرغ: ۱ عدد |
وانیل: ۲.۳۵ گرم |
گلاب: ۲ فنجان |
آب: ۵ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
پوست هویج را تراشیده آن را رنده کنید. سپس به کمک سفیده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هویج را جداگانه در آبجوش بپزید. نیم پخت که شد در شکر بریزید و بپزید. کمی بیشتر که پخته شد بآن وانیل و گلاب زده دو سه جوش که زد. بردارید و ۲۴ ساعت بعد در ظرف بریزید و از آن در جائی سرد محافظت کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان دولت چین انتخابات مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان حسن روحانی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی رهبر انقلاب مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران شهرداری تهران باران آتش سوزی هلال احمر سازمان هواشناسی روز معلم پلیس قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار ایران خودرو ارز
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران تئاتر عفاف و حجاب
اینترنت
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا صاعقه گوگل تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
چای کبد چرب فشار خون