شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
مربای انجیر
ـ مواد لازم: |
انجیر تازه: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۵۰۰ گرم |
دارچین: ۳۲ گرم |
هل: ۳۷.۶ گرم |
گلاب: ۲ فنجان |
وانیل: قدری |
آب: ۶ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
انجیرهای کوچک را نازک پوست بکنید بهطوری که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذارید. و بعد از یک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزنی تمیز ایجاد کرده، در آبی که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانید. همین که پخته شده در ظرف دیگر مقداری شکر و گلاب در آب ریخته بجوشانید تا قوام بیاید. سپس انجیرهای پخته شده را همراه، با وانیل، هل و دارچین در آن بریزید یک جوش که زد بیرونش آورده، در شیشه تمیزی پر کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما