پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
خورش چغاله بادام
ـ مواد لازم: |
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم |
چغاله بادام: ۵۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
پیاز: ۱۰۰ گرم |
نعناع: ۴۰۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ: ۲ عدد |
فلفل: قدری |
زردچوبه: قدری |
نمک: قدری |
روغن: ۳۰۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را در مقداری آبجوش ریخته و بپزید، سپس جعفری و نعناع را خرد کرده با پیاز در روغن سرخ کنید، بعد هسته چغاله را گرفته و آن را خلال نمائید و در سبزی سرخ کرده بریزید، زرد چوبه و نمک و فلفل و گوشت هم به آن اضافه کرده روی آتش ملایم بپزید. |
خورش چغاله آبش نباید بیشتر از یک استکان باشد همین که خورش چغاله پخته و حاضر شد، نیم استکان آب لیمو در آن بریزید و دو تخم مرغ رویش بشکنید و آن را هم بزنید و در ظرف خالی کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس