پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خورش چغاله بادام
ـ مواد لازم: |
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم |
چغاله بادام: ۵۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
پیاز: ۱۰۰ گرم |
نعناع: ۴۰۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ: ۲ عدد |
فلفل: قدری |
زردچوبه: قدری |
نمک: قدری |
روغن: ۳۰۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را در مقداری آبجوش ریخته و بپزید، سپس جعفری و نعناع را خرد کرده با پیاز در روغن سرخ کنید، بعد هسته چغاله را گرفته و آن را خلال نمائید و در سبزی سرخ کرده بریزید، زرد چوبه و نمک و فلفل و گوشت هم به آن اضافه کرده روی آتش ملایم بپزید. |
خورش چغاله آبش نباید بیشتر از یک استکان باشد همین که خورش چغاله پخته و حاضر شد، نیم استکان آب لیمو در آن بریزید و دو تخم مرغ رویش بشکنید و آن را هم بزنید و در ظرف خالی کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت نیکا شاکرمی رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی خلیج فارس شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله پلیس راهور قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه حماس چین نوار غزه انگلیس عربستان اوکراین یمن
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن فرودگاه تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت مسمومیت