جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کیفیت و موارد مصرف گندم
گندم به اين دليل که تيپها، گونهها و واريتههاى زيادى دارد از صفات کيفى مختلفى نيز برخوردار است. برعکس ساير غلات، گندم از راههاى گوناگون مانند نان، بيسکويت، شيريني، کيک، اسپاگتي، ماکاروني، نشاسته و گلوتن عمدتاً در تغذيه انسان مصرف مىشود. از اين محصول همچنين در صنايع کاغذسازي، چسبسازى و رختشوئى استفاده مىشود. بهعلاوه سبوس و کاه آن نيز در تغذيه دام بهکار مىرود. | ||
تيپهاى مختلف گندم (مانند گندمهاى نرم، سخت يا دوروم) ويژگىهائى دارند که فقط براى توليد فرآورده خاصى مناسب هستند. مثلاً گندمهاى نرم پائيزه و بهاره (يا گندمهاى سفيد) براى مصرف در صنايع بيسکويتسازي، شيرينىپزى و کيکپزى مناسب هستند. گندمهاى پائيزه و بهاره سخت براى نانوائى و گندمهاى دوروم براى تهيه فرآوردههائى مانند ماکارونى و اسپاگتى مناسب هستند. آردى که در شيرينىپزي، کيکپزى و بيسکويتسازى مصرف مىشود اضافه بر نرم و ريز بودن بايد ميزان پروتئين و ظرفيت جذب آب کمترى نيز داشته باشد. آرد مرغوب براى نانوائى پروتئين بيشترى دارد و ظرفيت جذب آب نيز بيشتر است؛ اين نوع آرد بههنگام تهيه خمير نياز کمى به همزدن دارد و در حداقل زمان ور مىآيد؛ و چون پروتئين آن زيادتر است حجم نان بهدست آمده از آن نيز بيشتر خواهد بود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب