پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خاویار بادنجان


ـ مواد لازم:
بادمجان: ۱ عدد
پیاز: ۲ عدد
فلفل سیاه: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش: ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک: ۲ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.


همچنین مشاهده کنید