یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سس قند


ـ مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۱ قاشق سوپخوری
آب: ۱ فنجان
فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
کره را داغ کرده فلفل قرمز نرم به همراه تخم گشنیز بو داده نرم قدری نمک داخل آن ریخته یک گیلاس آب و یا آب گوشت و نیم استکان آبلیمو به آن مخلوط نموده آن را ۱۵ دقیقه هم بزنید و سپس سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید