یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
برای تهیه انواع مربا نکات زیر را رعایت کنیم
- میوه را از نوع سالم و بهطور متوسط رسیده انتخاب کنید تا مربای آن خوشرنگتر و خوش طعمتر باشد و برای مدت بیشتری قابل نگهداری باشد.
- هر بار بیش از ۲ یا ۳ کیلو تهیه نکنید.
- مقدار شکری که در تهیه مربا مورد استفاده قرار میگیرد بستگی بهطول مدت نگهداری مربا دارد. چنانچه قصد دارید برای مدت زیادی آن را نگه دارید، مقدار شکر بایستی حدود ۵/۱ برابر میوه باشد.
- اگر میوه آبدار است و نیاز به اضافه کردن آب ندارد، باید میوه و شکر را با هم مخلوط کرده و برای مدت ۲۴ ساعت کنار گذاشته شوند تا مقداری از آب به خارج تراوش کند.
- تهیه مربا از میوه ترش بایستی در کمترین مدت ممکن صورت گیرد. به همین دلیل بهتر است شربت قند قبلاً پخته و قوام آورده شود و میوه ترش برای مدت کوتاهی در آن بپزد.
- جهت جلوگیری از از شکرک زدن مرباها، باید به مربا کمی اسید (آبلیمو یا جوهر لیمو) اضافه کرد. بهتر است این عمل در پایان مرحله پخت مربا صورت گیرد.
- جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، میتوان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.
- پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه میوه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریعتر انجام شود. در مورد میوههای درشت عمل پخت به آهستگی صورت میگیرد تا آب میوه بهراحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل میوه نفوذ پیدا کند.
- طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.
- مرباها را در ظروف شیشهای کوچک بریزید تا بدین ترتیب پس از هر بار بازکردن در آن، طی مدت کوتاهی تمام شود.
- نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.
- هر بار بیش از ۲ یا ۳ کیلو تهیه نکنید.
- مقدار شکری که در تهیه مربا مورد استفاده قرار میگیرد بستگی بهطول مدت نگهداری مربا دارد. چنانچه قصد دارید برای مدت زیادی آن را نگه دارید، مقدار شکر بایستی حدود ۵/۱ برابر میوه باشد.
- اگر میوه آبدار است و نیاز به اضافه کردن آب ندارد، باید میوه و شکر را با هم مخلوط کرده و برای مدت ۲۴ ساعت کنار گذاشته شوند تا مقداری از آب به خارج تراوش کند.
- تهیه مربا از میوه ترش بایستی در کمترین مدت ممکن صورت گیرد. به همین دلیل بهتر است شربت قند قبلاً پخته و قوام آورده شود و میوه ترش برای مدت کوتاهی در آن بپزد.
- جهت جلوگیری از از شکرک زدن مرباها، باید به مربا کمی اسید (آبلیمو یا جوهر لیمو) اضافه کرد. بهتر است این عمل در پایان مرحله پخت مربا صورت گیرد.
- جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، میتوان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.
- پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه میوه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریعتر انجام شود. در مورد میوههای درشت عمل پخت به آهستگی صورت میگیرد تا آب میوه بهراحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل میوه نفوذ پیدا کند.
- طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.
- مرباها را در ظروف شیشهای کوچک بریزید تا بدین ترتیب پس از هر بار بازکردن در آن، طی مدت کوتاهی تمام شود.
- نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا