سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا


از غذای خود بهترین استفاده را بکنید


از غذای خود بهترین استفاده را بکنید
نویسنده : فائو -
مترجم : رحمانی - خدیجه... [و دیگران] -
ویراستار : پورثانی - مریم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۹/۱۰
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۳۴۰-۰-X

در این کتاب, اطلاعات پایه و کاربردی در زمینه شناخت و نحوه استفاده از مواد غذایی از سوی فائو (FAO)عرضه شده است .مهم‌ترین عناوین کتاب از این قرار است :مواد مغذی موجود در غذاها و منابع غذایی مواد مغذی, رعایت تنوع و تعادل, نیازهای تغذیه‌ای دوران مختلف بارداری, کنترل وزن, راه‌های افزایش یا کاهش وزن, کیفیت مواد غذایی, راه‌های پیش‌گیری از آلودگی مواد غذایی, ذخیره, و حمل و نقل مواد غذایی .مباحث کتاب با تصاویر متعدد همراه است .


همچنین مشاهده کنید