پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


فناوری فرآوری فراورده‌های جانبی مرکبات


فناوری فرآوری فراورده‌های جانبی مرکبات
نویسنده : برداک - رابرت‌جیمز
مترجم : مرتضوی - سیدعلیضیائ‌الحق - سیدحمیدرضا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۶/۲۱
رده دیویی : ۶۶۴.۸۰۴۳۰۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۴۱/م۴ب۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۴۳-۴

دراثر حاضر مطالبی در خصوص صنعت و تجارت مرکبات نگاشته شده است.این کتاب به طور خلاصه روش‌های مختلف سنتی و جدید فرآوری مرکبات و فرآورده‌های جانبی آن را بیان نموده‌است . کتاب حاضر در قالب 17بخش تدوین شده و عناوینی از این قبیل رادربرمی‌گیرد :ترکیب, خواص و ارزیابی ترکیبات میوه ـ عملیات فرآوری آب‌میوهـ اسانس‌ها و روغن‌های اساسیـ فرآورده‌های حاصل از هسته‌هاـ فرآورده‌های زیست تبدیلی و ...