سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا


بهداشت مواد غذایی


بهداشت مواد غذایی
نویسنده : مسعودی - حسینروح‌اللهی - فریبا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۶/۲۸
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۶۰۱/م۵ب۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۵۱۱۶-۶-۰

در این مجموعه به شیوه‌ای ساده, اصول علمی و کاربردی تهیه, نگهداری و شناخت انواع مواد غذایی در قالب این موضوعات بازگو شده است: 'بهداشت در مراحل تهیه و آماده‌سازی مواد غذایی و بهداشت آشپزخانه', 'نگهداری سبزی‌ها و میوه‌ها', 'فساد کنسروهای غذایی', 'آلودگی, فساد و روش‌های نگهداری شیر', 'انواع روغن‌ها', 'عسل', 'رنگ‌های خوراکی در صنایع غذایی', 'چای', 'روش‌های حسی و ظاهری تشخیص فساد تخم مرغ ـ گوشت قرمز و ماهی' و 'مایکروویو در صنایع غذایی و منازل'.


همچنین مشاهده کنید