یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
چربیها و روغنهای خوراکی: ویژگیها و فرآوری
نویسنده : هوی - وای.اچ.
مترجم : مالک - فرشته
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۶/۲۱
رده دیویی : ۶۶۵.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۸۹-۱۷-۹
کتاب حاضر گزیدهای از مجموعه پنج جلدی ((چربیها و روغنهای نباتی خوراکی نوشته وای.اچ.هوی (((Y.H.HUI)است که در آن, طی هفت فصل, مهمترین ویژگیها و فرآوریهای روغنهای نباتی تشریح میشود .((دانههای روغنی و روغنهای خوراکی)), ((فرآوری دانههای روغنی و استخراج روغن)), ((تصفیه روغنهای نباتی)), ((هیدروژناسیون چربیها و روغنهای خوراکی)), ((جز به جز کردن و وینترایز)), ((بیبو کردن چربیها و روغنهای خوراکی)) و ((نحوه نگهداری و حمل و نقل چربیها و روغنها)) عناوین کتاب را تشکیل میدهد .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی دولت حجاب مجلس دولت سیزدهم گشت ارشاد جمهوری اسلامی ایران رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
هواشناسی سیل تهران پلیس قتل شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت بازار مسکن
زنان سریال سریال حشاشین سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات فناوری اپل هوش مصنوعی گوگل سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا