چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
ماهی سوف یا سفید(کباب)
● مواد لازم:
▪ یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط،
▪ یکصد گرم کره یا روغن زیتون،
▪ حلقه لیموترش و گوجه فرنگی به مقدار زیاد برای تزئین،
▪ نصف فنجان آبلیمو تازه و نمک و فلفل به مقدار کافی.
● طرز تهیه:
فلس های ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی دربیاید. کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰درجه سانتیگراد می گذاریم.
سپس از فر خارج می کنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود. ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.
منبع : روزنامه ابتکار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران بابک زنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب رهبر انقلاب شورای نگهبان
شهرداری تهران تهران سلامت هواشناسی پلیس سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار ایران خودرو سایپا چین بازار خودرو قیمت طلا تورم مالیات
مسعود اسکویی تلویزیون سریال سینما موسیقی سعید آقاخانی سینمای ایران فیلم دفاع مقدس تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا گوگل نخبگان ویروس آیفون ماه نمایشگاه خودرو
خواب بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت چاقی داروخانه بارداری