سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۴، دی ۱۳۸۷


▪ سالاد سیب و مرغ: ص ۲۲
▪ سالاد گلابی و اسفناج: ص ۲۳
▪ سوپ شاهی: ص ۲۴
▪ سوپ پیاز فرانسوی: ص ۲۵
▪ سوپ بادیان و گوجه فرنگی: ص ۲۶
▪ سوپ تند مرغ و ذرت: ص ۲۷
▪ کوکوی براکلی: ص ۲۸
▪ پای اسفناج: ص ۲۹
▪ لازانیای سبزیجات: ص ۳۰
▪ دوشس سیب‌زمینی: ص ۳۱
▪ فیلهٔ گوساله با سس زیتون: ص ۳۲
▪ گوشت بره در خمیر فیلو: ص ۳۳
▪ میتلوف: ص ۳۴
▪ مدالیون گوشت: ص ۳۵
▪ خوراک بلدرچین: ص ۳۶
▪ خوراک بادمجان با ماکارونی: ص ۳۷
▪ تخم‌مرغ بلغاری: ص ۳۸
▪ املت فلفل‌های رنگی: ص ۳۹
▪ اشگنهٔ تخمه خربزه: ص ۴۰
▪ توگی سرداغی: ص ۴۱
▪ آش کدوحلوائی: ص ۴۲
▪ خورش کلم قمری: ص ۴۳
▪ گل‌های ماهی تن: ص ۴۴
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۶
▪ بیسکوییت جو و بادام زمینی: ص ۵۰
▪ دایره‌های فندق و شکلات: ص ۵۱
▪ قلب‌های صورتی: ص ۵۲
▪ چرخ‌های شکلاتی: ص ۵۳
▪ کیک با تزئین فوندانت و کدوهای مارسیپان: ص ۵۴
▪ کیک شکلاتی با زردآلو: ص ۵۵
▪ کیک لبو: ص ۵۶
▪ شیرینی شطرنجی: ص ۵۷
▪ بیسکوییت شکلاتی چیپسی: ص ۵۹
▪ رکرموز: ص ۶۰
▪ نان روگن: ص ۶۱
▪ چای لیمو عمانی: ص ۶۲
▪ شربت انار: ص ۶۳
▪ سرکهٔ کیوی: ص ۶۴
▪ مربای ترب سیاه: ص ۶۵
▪ گردنبند خوراکی: ص ۶۶
▪ تزئین نارنگی به شکل دو گل: ص ۶۸
▪ تزئین کدوتنبل به شکل ظرف: ص ۶۹
▪ در سبد: ص ۷۰
▪ جای دستمال کاغذی با قلاب بافی: ص ۷۱
▪ خوب است بدانید: ص ۷۲
▪ آداب غذا خوردن در ایتالیا: ص ۷۴
▪ داستان ادویه: ص ۷۶
▪ چای سبز: ص ۷۷
▪ خواص شلغم: ص ۷۸
▪ دنیای گوناگون پنیر: ص ۸۰
▪ اولین نان‌ها: ص ۸۲
▪ اسامی برندگان: ص ۸۶
▪ جدول: ص ۸۸
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)