چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
خورش بادمجان و مرغ
● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ بادمجان: ۶ عدد؛
▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛
▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛
▪ غوره: ۵۰ گرم؛
▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ زعفران: کمی؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ نمک: به میزان لازم؛
▪ زردچوبه: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد.
بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.
نکته تغذیه ای:
خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب قوه قضاییه شورای نگهبان صادق زیباکلام قوه قضائیه مجلس دوازدهم
قتل پلیس شهرداری تهران تهران هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل شورای شهر تهران
یارانه بانک مرکزی قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار ایران خودرو
فردوسی نمایشگاه کتاب شاهنامه همایون شجریان سحر دولتشاهی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران دفاع مقدس سریال حج
وزارت علوم دانشگاه تهران فضا تحقیقات و فناوری آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد بازی لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل همراه اول موبایل دوربین تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری اپل ایلان ماسک
سرطان رژیم غذایی کاهش وزن زوال عقل پنیر خواب ویتامین کودک واکسن سلامت روان بارداری