یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
گوشت و فراوردههای گوشتی: شناسائی, فساد, و نگهداری
نویسنده : انصاریدزفولی - مسیح
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
رده دیویی : ۶۴۱.۳۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۵۶/گ۹فلا۱۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۸۷۳-۲۰-۴
در این کتاب مطالبی درباره شناخت گوشت و فراوردههای گوشتی درج شده است. ویژگیهای گوشت تازه, اجزای لاشه و کیفیت مناسب خوراکی هر یک از بخشهای آن, عوامل موثر در حفظ کیفیت و طعم مواد گوشتی, علل آلودگی و عوامل فساد, روشهای صحیح نگهداری و نیز نکاتی درباره گوشت و فراوردههای گوشتی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نوشتار است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی دولت حجاب مجلس دولت سیزدهم گشت ارشاد جمهوری اسلامی ایران رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
هواشناسی سیل تهران پلیس قتل شهرداری تهران کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت بازار مسکن
زنان سریال سریال حشاشین سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات فناوری اپل هوش مصنوعی گوگل سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا