دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


آشپزی رژیمی


آشپزی رژیمی
نویسنده : احمدی -
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۵/۱۹
رده دیویی : ۶۱۳.۲۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۶/ف‌لا۴چ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۶۳۷-۳۹-۲

کتاب حاضر حاوی مطالبی درباره اهمیت تغذیه و لزوم داشتن برنامه غذایی مناسب برای حفظ سلامت و تندرستی می‌باشد ضمن اینکه در آن طرز تهیه برخی از غذا های رژیمی نیز آموزش داده شده است . قابل توجه می‌باشد در پایان کتاب تعدادی پرسش و پاسخ درباره گرفتن رژیم و اثرات آن در بدن انسان برای آگاهی بیشتر خوانندگان مطرح شده است .


همچنین مشاهده کنید