یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


روشهای غیر حرارتی نگهداری مواد غذائی


نویسنده : گوستاو و. - بربوزا ـکانواس... [و دیگران] -
مترجم : مرتضوی - علیمعتمدزادگان - علیضیائ‌الحق - حمیدالرضا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۵/۲۹
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۱/۲/ر۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۸۲-۵۴-۶

این کتاب به معرفی و بررسی چند فناوری غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی اختصاص دارد که از آن جمله عبارت‌اند از' :فشار بالای هیدروستاتیک میدان‌های پالسی', 'میدان‌های مغناطیسی نوسان کننده', 'پالس‌های نوری', 'اشعه دهی استفاده از نگهدارنده‌های شیمیایی 'و 'باکتریوسین‌ها .'در بخشی از کتاب, اطلاعاتی درباره پیدایش فناوری‌های مختلف و نیز فناوری ترکیبی در نگهداری مواد غذایی فراهم آمده است .کتاب به صورت آموزشی برای دانشجویان رشته‌های علوم و صنایع غذایی همراه با تصاویر, جداول و نمودار به چاپ رسیده است .