دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

برنامه های مفید


برنامه های مفید
● Commerce server
نرم افزار وبی كه روی برخی از صفحات اصلی سایتهای تجاری اجرا میشود و دستوراتی نظیر پذیرش فرم خرید و مدیریت سرمایه گذاری را انجام میدهد. معمولاً این نرم افزار برای پذیرش ها و معاملات برخط (online) كاربرد دارد و در مرورهای تجارتی در E-commerce كاربر فراوانی دارد.
● برنامه safehouse
بسیاری از برنامه های سودمند مخفی سازی (Encryption Utilities ) یك نقطه ضعف مشترك دارند: استفاده از آنها مستلزم به خاطر سپردن اطلاعات زیادی است. در این برنامه ها كاربران نه تنها باید كلمه عبور خود را به خاطر بسپارند، بلكه مجبورند قبل از استفاده از فایلهای خود آنها را به طور موقت از حالت مخفی خارج ساخته (Unencryption) ‌و پس از استفاده، دوباره آنها را مخفی كنند. برنامه SafeHouse به جای یكایك پوشه ها روی بخشی از هارددیسك شما عمل می كند. پس از آنكه كاربر یك « درایو مجازی» ایجاد كرد، میتواند در این درایو مجازی تمام كارهای معمول در یك درایو هارد دیسك را انجام دهد، با این تفاوت كه قبل از استفاده از فایلها به یك كلمه عبور نیاز هست.
این برنامه فایلها را فشرده نمی كند و تمام عملیات مخفی سازی را به طور خود كار انجام میدهد.
● نگاهی به نرم افزار MPEG-۴ Direct Maker
MPEG-۴ Direct Maker نرم افزاری است كه به شما اجازه می دهد دیسكهای VCD خود را به فرمتهای DIVx، AVI و MPEG۴ WMV تبدیل نماید.
صفحه اصلی برنامه از تعدادی منو و چهار قسمت اصلی تشكیل شده است. این قسمتها شامل محلی برای دیدن فیلم یاقطعه فیلم در یكی از فرمتهای ذكر شده، قسمتی برای انتخاب محلی كه باید عمل تبدیل در آن صورت گیرد، قسمتی برای دیدن نام فایلهای حاصله از تبدیل و قسمت پایینی نشان دهنده فعالیتهایی است كه روی فایلها انجام گرفته است.
● Timbuktu Pro ۵.۰
Timbuktu مقام اول نرم افزارهای كنترل كامپیوتر از راه دور را به دست آورده است، اما هنوز راحتی استفاده Laplink یا شیوه جستجوی Go To My Pc را ندارد. هر دوی این نرم افزارها عالی هستند ولی Timbuktu یك استثنا دارد. از آن می توان روی كامپیوترهای Mac نیز استفاده كرد. نسخه پنجم به راحتی تحت ویندوز XP كار می كند و توسط یك مودم ۵۶ كیلوبایتی نهاین بهره وری دارد.
از سیستم Drag and Drap نوین برای انتقال فایلها بین یك كامپیوتر میزبان و یك كامپیوتر راه دور استفاده می كند.
● برنامه Cute FTP:
با استفاده از بخش اتصال Conection Wizard میتوانید یك اتصال به خدمات دهنده وب خود برقرار كنید . تعداد زیادی از نشانی های پایگاه های حاوی فایل های رایگان، مانند برنامه های مورد علاقه عاشقان بازی است. رابط برنامه با كاربر بسیار زیبا است. فایل های دیسك سخت در سمت چپ و فایلهای خدمات دهنده در سمت راست ظاهر میشوند . انتقال فایلها از یك كامپیوتر به كامپیوتر دیگر با كشاندن Drag انجام میگیرد .
این برنامه همچنین یك بخش جستجو دارد كه به شما امكان میدهد فایلهای MP۳‌ یا انواع دیگر فایلها را روی اینترنت جستجو كنید.
كافیست اسم یك ترانه ، گروه موسیقی یا كلید واژه ای دیگر را بدهید برنامه خود بدنبال درخواستهای شما خواهد گشت. یك خصوصیت خوب Cute FTP نرم افزار ویرایش گر HTML‌ آن به نام Cute Html‌ است. این برنامه كوچك برای طراحان صفحات وب سودمند است.
اما امروزه با فراگیر شدن برنامه نویسی وب بدون استفاده از Html‌ تقریبا چنین برنامه ای بی فایده است.
● PGP Personal Security ۷.۰.۳
امروزه بیشتر شركتها برای امنیت شخصی خود از PGP استفاده می كنند. در نسخه جدید PGP قسمتهای اصلی هیچ گونه تغییری نكرده اند و فرآیند كد گذاری نیز همانند گذشته می باشد. در Office XP نصب برنامه Outlook عادی است، اما در هنگام رمز گشایی پیامهای دریافتی با مشكلاتی روبرو خواهد شد. پلاگین ها در Outlook ۲۰۰۰ از رمزگشایی پیام در بعضی مواقع امتناع می ورزد.
ابتدا یك فایل را درست كنید، سپس یك دكمه رمز برای آن معین نمایید، بعد برنامه دیسك را فرمت و رمزگذاری می كند و در پایان شما یك فایل PGP در اختیار خواهید داشت. با دوبار كلیك كردن روی آن كادر كلمه رمز نمایان می شود و بعد باید كلمه رمز خود را وارد كنید. این برنامه دارای گزینه های متعدد برای كنترل امنیت دیسك می باشد.
یكی از خصوصیات جدید این برنامه استفاده از ICQ می باشد كه از طریق آن می توانید با كسی كه این برنامه را در اختیار دارد بصورت رمزی Chat كنید. همچنین با این برنامه میتوان از PGP Fire Wall استفاده كرد كه بیشتر برای افراد حرفه ای طراحی شده است.
● فتوشاپ ۷ :
بدون شك فتوشاپ یكی از محبوبترین و پر طرفدارترین نرم افزارهای مورد استفاده در جهان نرم افزار است كه از كاربران حرفه ای گرفته تا افراد آماتور هر كدام می توانند بنا به نیاز خود از این نرم افزار قدرتمند كمك بگیرند.
یكی از امكاناتی كه شاید مدتها فقدان آن در فتوشاپ احساس می شد، قابلیت نمایش تصاویر برای مرور و گشتن در میان تعداد زیادی تصاویر بود. اكثر كاربران فتوشاپ در حال حاضر مجبورند از نرم افزارهایی مانند ACD See برای مدیریت فایلهای گرافیكی استفاده كنند ولی در فتوشاپ ۷ یك ابزار مدیریت فایلها در نظر گرفته شده است كه شما توسط آن می توانید براحتی به فایلها دسترسی سریع داشته باشید.
این ابزار برای افرادی كه در شبكه بر روی پروژه هایی مشترك فعالیت دارند بسیار مناسب و مفید است.
فتوشاپ ۷ قابلیتهای زیادی برای طراحی تصاویر مربوط به وب دارد و علاوه بر این قابلیت سازگاری بیشتری با برنامه هایی مانند فلش پیدا كرده است.
ابزار تایپ نیز بهبود زیادی یافته است علاوه بر افكتهای جدید برای طراحی متون، یك غلط یاب نیز درنظرگرفته شده است تا در حین كار كلمات را از نظر صحیح تایپ شدن چك كند.
در عین حال فتوشاپ ۷ نیز بدون نقص نیست هنوز امكان تعریف كلیدهای میانبر توسط كاربر در فتوشاپ وجود ندارد. با توجه به تاریخ اعلام شده توسط Adobe برای انتشار فتوشاپ ۷ بنظر می رسد در فصل تابستان شاهد مشخص شدن موفقیت و یا ناكامی این محصول جدید شركت Adobe باشیم.
● برنامه‌ی MagicTweak برای سفارشی كردن و بالا بردن کارایی همه‌ی سیستم عاملهای ویندوز
▪ برنامه‌ی SmartWhois همون‌طور که از اسمش پیداست برای گرفتن Whois از آی‌پی‌ها و سرورها
● Antiy Ghostbusters Professional Editioبرنامه‌ای برای از بین بردن spyware, trojans, وworms از روی کامپیوتر شما
● Barcode Makerبرنامه‌ای برای ساختن آسان بارکد برای کالاها
● Chat Anywhereبرای ساختن چت روم Web based روی کامپیوتر خودتون
● Extract Images From PDF برای استخراج عکسهای داخل یه فایل PDF(هر چند این کار رو با فتوشاپ به راحتی میشه انجام داد!)
● ExtraDNS
وقتی که آدرس یک وب سایت رو تو آدرس بار مرورگرتون تایپ میکنین این درخواست ابتدا به DNS سرورها برای پیدا کردن وب سایت مورد درخواست میره و باعث میشه مقداری وقت صرف جستجوی اون بشه حالا در نظر بگیرین که این در خواست ها تکراری باشه یعنی یک وب سایت رو در روزهای منعدد برای بازدید از مرورگر درخواست کنین، میبینین که چقدر زیاد میشه با برنامه‌ی ExtraDNS میتونین این مشکل رو حل کنین و به اینترنتتون سرعت ببخشین. در اصل این برنامه میاد یه DNS Server مجازی روی هارد کامیوترتون ایجاد میکنه و به وب سایتهایی که مراجعه میکنین DNSهای اونها رو روی دیتا بیس خودش ذخیره میکنه و دفعه‌ی بعد که همون Web Page از مرورگر در خواست بشه با کمک گرفتن از دیتا بیس خودش سرعت اینترنت رو افزایش میده هر چند وقت یک بار هم دیتا بیسش رو update میکنه.برنامه‌ی ExtraDNS رو از اینجا بگیرید.(۴.۷۲MB)
● Spytech SpyAgent۱ ( برنامه ای برای جاسوسی )
یه نرم افزار كه عین چاقو عمل میكنه! یعنی اگه داری باهاش میوه پوست میكنی، مواظب نباشی ممكنه دستاتو ببره كه اسمش هست SpyAgent، برای جاسوسی و این كارا. البته نه سیاسی بلكه برای مراقبت از كامپیوتر و احیانا سوء استفاده از اون! این نرم افزار به راحتی میتونه تمام سایت‌هایی كه رفته شده، تمام پیغامهایی كه از طریق yahoo messenger رد و بدل شده، تمام پسوردهایی كه وارد شده، تمام كلیدهایی كه زده شده، تمام برنامه‌هایی كه اجرا شده تمام فایل‌هایی كه باز شده، تمام فایلهایی كه پرینت شده، تمام عكس‌ها یا متن‌هایی كه به كلیپ بورد انتقال داده شده و... رو در خودش ذخیره كنه و به صاحب كامپیوتر نشون بده! ( Download SpyAgent ۱.۶۶MB )
یك توصیه جدی: وقتی تشریف میبرین كافی‌نت یا امثالهم، مواظب باشین كه از این نرم افزارها رو سیستمشون نصب نباشه. كاره دیگه یه موقع دیدی هرچی داشتی رفته بر باد!
ورژن جدید (۱.۹) -۱۶دیکشنری فارسی به انگلیسی وبر عکس SaebSoft رو حتما ببینین با کلی امکانات باحال (۲.۶MB)
● Netsupport ( کنترل یک کامپیوتر از راه دور )
اگه دوستی داشته باشین كه كیلومترها با شما فاصله داره و مثلا یه جای سیستمش اشكال پیدا كرده باشه و ازتون بخواد كه درستش كنین یا اگه بخواین یه نرم افزاری رو روی سیستمش نصب كنین یا اصلا بخواین رو سیستمش خرابكاری كنین و نتونین برین پیشش، یا دسترسی بهش نداشته باشین، چاره‌ش چیه؟
با NetSupport می‌تونین این كار رو مثل آب خوردن، از طریق كامپیوتر خودتون و از راه دور انجام بدین!
این نرم افزار باید روی سیستم هر دو طرف نصب باشه كه فقط با دادن IP یك كدوم از اون‌ها میتونین به كامپیوتر مقابل وصل بشین و كنترل اون رو بدست بگیرین بطوری‌كه Desktop اون میاد تو كامپیوتر شما.انگار كه همون‌جا روی همون میز و با همون كامپیوتر دارین كار میكنین و از این طریق می‌تونین هر بلایی(:D) كه خواستین رو سر اون كامپیوتره(كامپیوترمادّه نیست! D: ) بیارین. حتی با این نرم افزار می‌تونین file transfer كنین و هر فایلی رو از اون كامپیوتر به كامپیوتر خودتون و بر عكس انتقال بدین. چت ، ارسال و دریافت صدا و تصویر از امكانات دیگه‌ی این نرم افزاره.
ـ چند نكته:
▪ میشه گفت كه این نرم‌افزار یه جورایی تقریبا مثل SUB۷ عمل میكنه ولی با این تفاوت كه باید اصل نرم‌افزار روی هر كامپیوتری كه بخواین بهش وصل بشین، نصب شده باشه از این‌رو كاملا آگاهانه‌ست، نه مخفیانه! و صد البته ایمن.
▪ با استفاده از خطوط كم‌سرعت، این امكان وجود داره كه سرعت كار برنامه، پایین بیاد.
▪ هر كامپیوتری كه این نرم فزار روش نصب شده باشه واگه روی اون پسورد گذاشته نشده باشه فقط با دادن IP كامپیوتر مورد نظر میشه كنترل اون رو در دست گرفت.(مثلا داخل LAN) پس اگه دوست دارین پسورد یادتون نره.
▪ یه خرده فكر كنین ببینین این نرم‌افزار كجاها میتونه كاربرد اساسی داشته باشه!
(Download Netsupport Manager ۷.۰۱ - ۵.۱۸MB)
● Album webpro ۲.۲ برای ساخت یک آلبوم دلخواه و نیز یک اسلاید اختصاصی می توانید از این برنامه کمک بگیرید. در واقع چندین برنامه متنوع در یک نرم افزار گنجانده شده است برای تمام تصاویر تهیه شده نیز می توان توضیحات مناسب را تایپ کرد و بانک اطلاعاتی عکس خوبی ساخت.
شایان ذکر است که تمام این کارها روی فرمت HTML انجام می شود و روی وب براحتی قابل پیاده کردن است. آلبوم عکس در این برنامه روی اجرای خودکار CD تنظیم می شود و چندین آلبوم را می توان در یک آلبوم با زیرشاخه های تعریف شده کنار هم چید. این برنامه روی همه نسخه های ویندوز اجرا می شود و حجم نسخه محدود آن ۳۸/۲ مگابایت است.
منبع : prdev


همچنین مشاهده کنید