شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


نمک و سلامتی: کاربردهای نمک در مواد غذایی


نمک و سلامتی: کاربردهای نمک در مواد غذایی
مترجم : دادبخش - پروانهوحیدیان‌کامیاد - علی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۱۶
رده دیویی : ۶۱۲.۳۹۲۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۳۵/ن۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۳۰۵-۷-۸

این نوشتار در بردارنده مطالبی در زمینه کاربردهای نمک در مواد غذایی و نقش آن در سلامتی انسان است .در این کتاب می خوانید :نمک چیست خطرات مصرف زیاد نمک ـ نقش نمک در بدن ـ چقدر باید نمک مصرف کنیم مواد غذایی دارای نمک زیاد ...