شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

شست و شوی ظروف


شست و شوی ظروف
● چند نکته در مورد ظروفی از جنس روی
۱) بعد از خریدن ظروف از جنس روی، قبل از استفاده می توانید داخل ظرف را آب بریزید، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمی شود.
۲) اگر این ظروف سیاه شده ، برای تمیز کردن آن از سیم ظرفشویی و صابون استفاده کنید.
۳) اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید. با این کار تمام قسمت های سیاه ظرف به صورت دود از ظرف خارج می شود و ظرف شما کاملا سفید می شود. به شرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف می شود.
● شستن فلاسک چای
ابتدا تفاله های چای را از فلاسک خالی کنید، سپس مقداری آب گرم در فلاسک ریخته، کمی مایع ظرفشویی به آن اضافه کرده و یک اسکاچ نرم داخل فلاسک بیندازید، در آن را ببندید و خوب تکان دهید، تا تمیز شود و بعد با آب گرم کاملا شستشو دهید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید