دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


قارچ خوراکی (تکمه‌ای): تکنولوژی پرورش و تولید و شناسائی و کنترل آفات و بیماریها


قارچ خوراکی (تکمه‌ای): تکنولوژی پرورش و تولید و شناسائی و کنترل آفات و بیماریها
نویسنده : متقی - حسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۱۲
رده دیویی : ۶۳۵.۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۵۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۵۳/م۲ق۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۲۳-۴۴-۹

این کتاب با تصویری چند شامل مباحث تئوری و عملی پرورش و تولید قارچ خوراکی 'تکمه‌ای' یا آگاریکوس است که با مباحثی از این قبیل فراهم آمده است: تاریخچه کشت و پرورش قارچ تکمه‌ای, مواد غذایی مورد نیاز قارچ تکمه‌ای, اهداف کمپوست سازی, اسپانینگ یا بذرپاشی, آماده سازی خاک پوششی, روند خاک دهی تا حصول محصول, ساز و کارهای کنترل وضعیت آب و هوایی سالن‌های کشت, و آفات و بیماری‌های قارچ و نحوه کنترل آن‌ها.


همچنین مشاهده کنید