پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سارکوزی، جاسوس کهنه کار موساد


سارکوزی، جاسوس کهنه کار موساد
اخیرا «محمد شریف عباس» وزیر کهنه سربازان الجزایر، فاش کرد «نیکلا سارکوزی» رئیس جمهور فرانسه، از طریق لابی صهیونیستی قدرتمند و فعال در این کشور به قدرت رسید.
عباس گفت، لابی صهیونیستی بر اقتصاد و صنعت فرانسه سلطه دارد.
این اظهارات، دولت فرانسه را به واکنش واداشت و «پاسکال اندره انی»، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد، پاریس از اظهارات این وزیر الجزایری که کشورش با فرانسه رابطه ای تاریخی دارد، و سارکوزی قرار است برای دومین بار پس از به قدرت رسیدن طی روزهای ۳ تا ۵دسامبر (۱۲تا ۱۵آذر) به آنجا سفر کند، شگفت زده شده است.
گرچه اظهارنظرها درخصوص نفوذ لابی صهیونیستی در فرانسه، همیشه با واکنش ها و اتهامات نامربوطی مثل اظهارات ضدیهودی و نژادپرستانه، محکوم می شود، اما نفوذ این اقلیت قدرتمند در سیستم مالی، اقتصادی و صنعتی آن کشور چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.
درباره نفوذ جمعیت ۷۰۰ هزار نفری یهود در دولت فرانسه، همین بس که تمامی رؤسای جمهوری این کشور تاکنون وظیفه خود دانستند که به طور مرتب با سران لابی یهود دیدار کنند، اما چنین تمایلی در رابطه با شش میلیون مسلمان این کشور تاکنون دیده نشده است.
وجود سازمان هایی مانند «کریف»، «بی تار»، «اتحادیه دانشجویان یهودی فرانسه»، «انجمن فرانسه- اسرائیل»، «سازمان اصلاح کار» و دیگر نمایندگان قدرتمند جامعه یهود که خود را به رژیم اسرائیل بیش از فرانسه وفادار می دانند، سبب گردیده است تا اظهارات وزیر الجزایری کاملا با واقعیات منطبق باشد.
قبلا نیز اظهاراتی در مورد حمایت صهیونیست ها از انتخاب «برنار کوشنر» به عنوان وزیرخارجه فرانسه شده بود. موضع گیری های تند سارکوزی و کوشنر علیه مسلمانان و حمایت غیرمنصفانه آنها از رژیم اسرائیل نیز گرایشات صهیونیستی آنها را تأیید می کند. «جهان مصطفی» یک نویسنده عرب، در این باره می نویسد: ریشه های یهودی سارکوزی ۵۲ساله بر هیچ کس پوشیده نیست، اما چیز جدید، تندروی های او در وفاداری به اسرائیل و افشای اسناد محرمانه ای است که همکاری او با موساد را فاش می کند.
سارکوزی که پدرش از یهودیان مجارستان و مادرش یک مسیحی فرانسوی است، از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴، سمت وزارت کشور فرانسه را برعهده داشت و سپس طی سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ وزیر دارائی فرانسه بود و شش ماه پیش نیز با کسب ۵۳.۲ درصد آراء، به عنوان رئیس جمهور فرانسه انتخاب شد.
سارکوزی در ۲۳ اکتبر (اول آبان ماه گذشته)، طی اظهاراتی تحریک آمیز علیه اعراب و مسلمانان، مدعی شد که تاسیس اسرائیل «معجزه قرن بیستم» بود. وی در ادامه، بر حمایت خود از اسرائیل در مقابل ایران تاکید کرد و گفت، امنیت اسرائیل «خط قرمز» است که تجاوز از آن پذیرفتنی نیست. اظهارات سارکوزی حتی به اینجا محدود نشد، چند روز بعد، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از سارکوزی نوشت که او در دیدار با «ایهود اولمرت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینشان مخالفت کرده و فلسطین را سرزمین یهودیان دانسته است.
ناظران سیاسی معتقدند اظهارات سارکوزی نشان دهنده تغییر اساسی در مواضع فرانسه نسبت به مسئله فلسطین است، موضعی که پیش از این تا حدودی متعادل تر بود.
گمانه زنی ها در مورد پیشینه و وابستگی پنهانی سارکوزی به محافل صهیونیستی درحالی ابعاد تازه ای می گرفت که روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» در نیمه اکتبر (مهر) فاش کرد زمانی که اسرائیل می خواست به درون حزب «اتحاد برای جنبش مردمی» حاکم در فرانسه نفوذ کند، سارکوزی از برجسته ترین افرادی بود که موساد توانست وی را برای این منظور به کار گیرد.
به نوشته این روزنامه، پلیس فرانسه اخیرا تحقیقاتی را درباره پیام عجیبی که طی ماه مارس (فروردین) گذشته از طریق پست الکترونیکی برای بیش از ۱۰۰ مسئول ارشد پلیس فرانسه ارسال شده بود آغاز کرده است. در این پیام آمده است که سارکوزی مزدور موساد است. این پیام همچنین، نشان می دهد که «مناخیم بگین» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، در سال ۱۹۷۸ به سازمان جاسوسی اسرائیل «موساد» پیشنهاد می دهد برای نفوذ به درون حزب حاکم فرانسه با هدف تغییر آن به حزب هم پیمان اسرائیل، از سارکوزی استفاده کند و مسئولیت اجرای این مأموریت هم به «رافی ایتان» رهبر جاسوسان اسرائیلی محول شده بود.
فیگارو در گزارش خود می افزاید: ایتان که سمت مهمی را در سازمان اطلاعات جنگی اسرائیل (امان) برعهده داشت، موفق شد سه شهروند فرانسوی را جذب کند. این سه نفر «پاتریک بالکانی»، «پاتریک دیودیان» و «پیر للوش» نام داشتند. بالکانی باند موساد را در فرانسه هدایت می کرد.
بالکانی پس از آن در سال ۱۹۸۳ موفق شد جوان وفاداری به نام «نیکلا سارکوزی» را جذب باند خود کند که به عنوان عضو چهارم باند جاسوسی موساد محسوب می شد و مأموریت وی، بنا به گفته فیگارو، برقراری ارتباط با مسئولان ایرانی مقیم فرانسه بود. در سال ۱۹۹۰ نیز موساد موفق شد مسئول پنجمی از حزب حاکم فرانسه به نام «مانویل ایزشلیمن» را جذب باند خود کند. این فرد معاون شهرداری «اسنیار» بود.
سارکوزی دشمنی خود با اعراب و مسلمانان را در همان دوران مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری نشان داد و در تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۰۶ (۱۱ شهریور ۱۳۸۵) مدعی شد که حزب الله لبنان یک جنبش «تروریستی» است و گفت وگو با جنبش حماس نیز، که اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد، یک اشتباه فاحش است.
وی همچنین تأکید کرد که بر سر امنیت اسرائیل نمی توان معامله کرد. این اظهارات برخلاف مواضع روسای جمهوری قبلی فرانسه بود.
از دیگر اقدامات سارکوزی که احساسات اعراب و مسلمانان را جریحه دار کرد، حمایت او از مجله فرانسوی «چارلی ابدو» است که کاریکاتور موهنی از پیامبر اکرم(ص) چاپ کرده بود.
وی همچنین، پس از عهده داری پست ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد که همچنان به قانون منع حجاب اسلامی در مدارس پایبند است.
منبع : خبرگزاری مهر
منبع : روزنامه کیهان