شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


اصول طراحی سلف‌سرویس در دانشگاه


تاریخ نشر : ۸۴۰۳۰۹
تیراژ : ۱۱۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۷۴۱۸-۲۵-۶
رده دیویی : ۷۴۷.۷۹۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : اصفهان
نویسنده : اعرج‌شیروانی - مریم
نویسنده : شریفی - غلامرضا

در کتاب حاضر که به بیان اصول ساخت سلف سرویس و آشپزخانه در دانشگاه اختصاص دارد، در چگونگی بهره‌برداری از سلف سرویس‌ها، طراحی و دکوراسیون، شرایط عملیاتی فضاها، خدمات مهندسی، و روش‌های نظارت آزمایشگاهی برای مبارزه با آلودگی در این مکان‌ها شرح داده شده است.


همچنین مشاهده کنید